A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Ну от і все, закінчились уроки і перед вами зараз сто доріг

Дата: 25.05.2018 16:44
Кількість переглядів: 927

   Свято останнього дзвоника – цього дня і дорослі, і діти  стають трішки іншими – усміхнені обличчя, гарне вбрання та святковий настрій, напутні слова та щирі вітання. Саме такою була атмосфера, яка вирувала по всій Веселинівщині 25 травня – цієї чудової весняної днини у школах громади пролунав останній дзвоник.

   Для одинадцятикласників він пролунав прощальною мелодією, адже для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – випускні екзамени, зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.

   Для першачків же, як заклик до веселощів та пустощів, до активного відпочинку перед продовженням довгої, але такої цікавої мандрівки Країною мудрості.

   Сьогодні гості вітали учнів з подоланням чергової сходинки на шляху знань, бажали впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути чесними і добрими людьми, гідними громадянами свої держави. Теплі слова вдячності були адресовані й педагогам за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які вони віддали своїм вихованцям. Не обійшлося й без одного із найприємніших моментів - традиційного нагородження переможців різноманітних олімпіад, конкурсів, інтелектуальних і спортивних змагань і, звичайно ж, активістів навчальних закладів.

   Тож нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією на життєві гаразди та успіхи. Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, вчителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь