A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У вишиванці до Європи

Дата: 18.05.2018 19:51
Кількість переглядів: 959

   17 травня українці відзначили День вишиванки – день символу українського народу, його чарівності та щедрості душі, а 19 травня ми відзначатимемо День Європи, як знак підтримки європейського вектору інтеграції нашої держави, підтримки європейських цінностей та ідеалів.

   Саме з цієї нагоди, 18 травня, Веселинівською селищною радою було організовано святкове дійство присвячене таким знаковим для українського народу святам.

   Від самого ранку на площі, біля Будинку культури, почали збиратися мешканці громади аби продемонструвати свою вишиванку, свою гордість і красу та прийняти участь у параді вишиванок, ставши учасником конкурсу на краще українське вбрання, за результати якого було розіграно безліч цікавих призів від Веселинівської селищної ради та квитки в луна-парк, який сьогодні розпочав свою роботу поряд з Будинком культури.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

    В офіційній частині заходу прийняло участь керівництво Веселинівської селищної ради. До усіх присутніх звернулася перший заступник селищного голови – Валентина Свердан, яка в своїй промові наголосила на тому, що ми обов’язково станемо повноцінною частиною європейської родини з усіма її стандартами та цінностями. Та для досягнення цієї мети, ми зобов’язані пам’ятати та цінити власну історію, багату культурну та національну спадщину, бути єдиними та дружніми у власному домі.

Фото без опису

   Після офіційної частини до уваги присутніх було представлено святковий концерт у виконанні вихованців музичної школи, творчого колективу та учасників художньої самодіяльності Будинку культури Веселинівської селищної ради. Зі сцени лунали пісні та вірші мовами країн Європи, світові пісенні хіти в українському перекладі та сучасній українській обробці, а ансамбль гітаристів виконав Гімн Європейського союзу.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

   Яскраво та по родинному тепло було сьогодні на площі селища, де майоріли європейський та синьо-жовтий прапори і милували око колоритні, різнобарвні українські вишиванки.

   Фото без опису   Фото без опису

   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь