A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

До уваги жителів області: попередження про складні погодні умови?

До уваги жителів області: попередження про складні погодні умови?

За повідомленням Миколаївського обласного центру з гідрометеорології,  внаслідок впливу активного циклону на території Миколаївської області та м. Миколаїв в другій половині дня 28 лютого та протягом доби 1 березня очікуються складні погодні умови: сильний, вночі місцями дуже сильний сніг, хуртовини, снігові замети, пориви північного вітру 15-22 м/с. На дорогах ожеледиця, сніговий накат.

14:20 28.02.2018

Повідомлення від ПАТ «Миколаївобленерго»

Повідомлення від ПАТ «Миколаївобленерго»

   За інформацією Філії Веселинівського району Південного округу ПАТ «Миколаївобленерго» 12 березня 2018 року буде проведено аварійне відключення електроенергії з 12:00 до 16:00 години по вулицях:

08:43 28.02.2018

У Веселинівській ОТГ відбувся семінар «Основи законодавства  про запобігання  корупції та конфлікту інтересів»

У Веселинівській ОТГ відбувся семінар «Основи законодавства  про запобігання  корупції та конфлікту інтересів»

   В межах проекту «Посилення антикорупційної спроможності місцевих громад в Україні», що реалізується громадською організацією «Школа політичної аналітики» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Комітет виборців України» у партнерстві з Асоціацією об'єднаних територіальних громад, 26 лютого 2018 року, у Веселинівській об’єднаній територіальній громаді відбувся семінар на тему «Основи законодавства  про запобігання  корупції та конфлікту інтересів».

14:11 27.02.2018

Поради медиків: шкідливий вплив низьких температур на організм

Поради медиків: шкідливий вплив низьких температур на організм

   Постраждати від переохолодження можна навіть при плюсовій температурі. Зокрема, погодні умови з температурою нижче +7° С вже вважаються такими, що можуть спричинити проблеми зі здоров'ям.Холод згубно впливає у першу чергу на дрібні кровоносні судини людини. Що відбувається з органами й тканинами людини далі? Судини в кінцівках інстинктивно звужуються, щоб зберегти тепло. Саме за рахунок цього приплив крові до внутрішніх органів збільшується та підтримується внутрішня стабільна температура тіла. Ось чому циркулювання крові в кінцівках уповільнюється. Першими замерзають пальці рук та ніг, а також вуха та ніс – вони найменше захищені через те, що в них тонкий жировий прошарок.

13:45 27.02.2018

Миколаївська область: попередження про різке похолодання

Миколаївська область: попередження про різке похолодання

За даними Миколаївського обласного центру з гідрометеорології у зв’язку з виходом серії південних циклонів, 27 лютого – 1 березня 2018 року на території Миколаївської області та в м. Миколаєві очікуються  складні погодні умови: сильний сніг, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця, сніговий накат. Посилення вітру до 15-22 м/с. Температура повітря вночі 10-15? морозу, вдень 5-10? морозу.

08:45 27.02.2018

УВАГА КАРАНТИН!

УВАГА КАРАНТИН!

Шановні батьки, з 27 лютого 2018 року у зв’язку зі складними погодними умовами та з метою запобігання зростанню захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип, а також на виконання розпорядження Веселинівського селищного голови №25 від 26.02.2018 р. в закладах загальної середньої та позашкільної освіти Веселинівської селищної ради тимчасово призупиняється навчально-виховний процес.

11:48 26.02.2018

Нова техніка в дії

Нова техніка в дії

   Минулими вихідними на Україну прийшов черговий сніговий циклон, який супроводжувався хуртовинами, ожеледдю, налипанням мокрого снігу та посиленням вітру. Як відомо, однією з найбільших проблем зимових доріг є непроїзні снігові замети, які виникають у разі неякісного догляду автошляхів та невчасного їх розчищення у зимовий період.  

11:19 26.02.2018

Веселинівська ОТГ стала учасником міжнародного семінару

Веселинівська ОТГ стала учасником міжнародного семінару

   З 12 по 16 лютого 2018 в Польщі та Литві проходив міжвідомчий семінар «Удосконалення системи комунікацій як фактор розвитку кадрового потенціалу органів державного управління у сфері надання адміністративних послуг».

10:13 22.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь