A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Поради рятувальників: як уникнути переохолодження взимку

Поради рятувальників: як уникнути переохолодження взимку

На території Миколаївської області та міста Миколаєва пункти обігріву починають працювати за рішенням органів влади при зниженні температури до мінусових позначок. Всього у регіоні визначено 297 стаціонарних пунктів обігріву. У випадку погіршення погодних умов, закриття руху по дорогах загального користування, утворенні заторів автотранспорту взимку додатково розгортаються 43 пункти обігріву. Наразі у місті Миколаєві за адресою проспект Миру 2А вже відкрито тимчасовий пункт обігріву для осіб без визначеного місця проживання, про що вчора повідомив Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради. Працює він з 17 години вечора до 9 ранку.

15:55 15.01.2018

Уряд ухвалив рішення про перенесення робочих днів у 2018 році

Уряд ухвалив рішення про перенесення робочих днів у 2018 році

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України  «Про перенесення робочих днів у 2018 році» для працівників підприємств, установ та організацій, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями (субота і неділя), крім органів Пенсійного фонду, Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ, у 2018 році перенесено робочі дні з: - п’ятниці 9 березня на суботу 3 березня;

15:54 15.01.2018

Спалах кору в Україні: що треба знати про хворобу і як захистити себе

Спалах кору в Україні: що треба знати про хворобу і як захистити себе

В Україні триває спалах кору – одного з найбільш заразних захворювань, відомих у світі. За 2017 рік зафіксовано 4782 випадки захворювання на кір. Ліків від кору не існує, єдиний надійний метод профілактики захворювання — вакцинація. Разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні відповідаємо на найбільш поширені питання про кір. Спалах кору в Україні: цифри і факти

15:48 15.01.2018

Громадські слухання

Громадські слухання

   12 січня 2018 року в Будинку культури Веселинівської селищної ради відбулись громадські слухання Стратегії розвитку Веселинівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2025 роки. На засіданні були присутні представники органів державної влади, місцевого самоврядування, депутати селищної ради та активні жителі громади.

14:37 12.01.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

    За інформацією Філії Веселинівського району Південного округу ПАТ «Миколаївобленерго» 19 січня 2018 року з 9:00 до 14:00 години буде проведено аварійне відключення електроенергії по пров. Шевченка (повністю) та по вул. Свободи (3-21 та 2-42). 

09:34 12.01.2018

Чергове придбання Веселинівської ОТГ

Чергове придбання Веселинівської ОТГ

   Однією з найболючіших проблем сьогодення є незадовільний  стан  автошляхів громади та Веселинівська селищна рада докладає максимум зусиль для вирішення даної проблеми. З цією метою у 2017 році для комунального господарства Веселинівської ОТГ окрім грейдеру та двох легких колісних тракторів було придбано також коток вібраційний, який призначений для ущільнення основи асфальтобетонних  покриттів  при  значних  об’ємах  ремонтних  робіт.

17:04 10.01.2018

Рік роботи позаду – досягнення першого рубежу

Рік роботи позаду – досягнення першого рубежу

   В грудні 2017 року Веселинівська об’єднана територіальна громада відзначила свою першу річницю утворення, а разом з нею й 4 старостинських округи: Токарівський, Зеленівський, Луб’янський та Порічанський округи. До складу Веселинівської ОТГ входить 23 населених пункти, в яких проживає 12913 громадян. Функціонує 22 заклади культури та 19 закладів освіти. В межах громади було створено два освітні округи, у кожному з яких є опорний навчальний заклад – це Веселинівська та Колосівська загальноосвітні школи, а також відкрито 2 навчально-виховних комплекси «школа-дитячий садок» в селах Нововоскресенка та Бондарівка.

16:54 09.01.2018

ОГОЛОШЕНЯ

ОГОЛОШЕНЯ

   Веселинівська селищна рада запрошує всіх бажаючих прийняти участь в громадському обговоренні проекту Стратегії розвитку Веселинівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2025 роки,  яке відбудеться  12 січня 2018 року о 10:00 в приміщенні Будинку культури Веселинівської селищної ради за участю експерта регіонального розвитку Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування  Дурмана  Миколи  Олександровича.

10:19 09.01.2018

Один, два, три – ялиночка гори!

Один, два, три – ялиночка гори!

Зима – чарівниця приносить нам не тільки сніг та морози, але й цілу низку прекрасних свят. Надзвичайно радісним саме для дітей є свято Нового року. Саме у новорічну ніч, під ялинкою, можуть трапитись казкові дива. Одним із таких див стало відкриття Новорічної ялинки, яке відбулося 28 грудня 2017 року на площі Б.Мозолевського, біля Будинку культури Веселинівської селищної ради. Малеча з задоволенням зібралася, аби прийняти участь у цьому казковому моменті та долучитись до новорічних розваг. Дітлахи стали учасниками цікавого театралізованого дійства за участю казкових героїв. Найактивніші учасники конкурсів та вікторин отримали солодощі та новорічні подарунки від Веселинівської селищної ради.  Наприкінці дійства усі дружнім хором запалили новорічну ялинку та водили хоровод. А завершилася святкова програма новорічним концертом, який до уваги гостей представили артисти та учасники художньої самодіяльності Будинку культури Веселинівської селищної ради.

17:03 03.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь