Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

   За інформацією Філії Веселинівського району Південного округу ПАТ «Миколаївобленерго» 30 січня 2018 року з 9:00 до 17:00 години буде проведено аварійне відключення електроенергії по вул. Елеваторній ( № 5 - 83 ), вул. Свободи ( № 12/4  та  Районний військовий комісаріат), вул. Тиха ( № 7-9, 28-30 ).

15:05 19.01.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

22 січня 2018 року об 11:30 біля пам’ятника Т.Г. Шевченка (по вул. Київській) відбудеться урочистий мітинг та покладання квітів з нагоди відзначення Дня Соборності України "Соборна. Вільна. Неподільна! Наша Україна".

14:31 19.01.2018

Зі святом Хрещення Господнього!

Зі святом Хрещення Господнього!

    Ось і прийшло у кожен дім священне і чарівне свято – Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день бажаємо всім миру, добра, чесності і справедливості. Нехай чудо живе у Ваших серцях і дарує Вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаємо Вам міцного здоров'я та внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаємо, щоб у цей світлий день Вас оточували рідні і близькі люди. Нехай Ваші домівки наповняться радістю, сміхом і затишком.

09:01 19.01.2018

ОДА звертається до підприємств-перевізників з вимогою забезпечити безперебійне сполучення між населеними пунктами у разі настання несприятливих погодних умов

ОДА звертається до підприємств-перевізників з вимогою забезпечити безперебійне сполучення між населеними пунктами у разі настання несприятливих погодних умов

У зв'язку з настанням несприятливих погодних умов з 18 по 19 січня в Арбузинському, Березанському, Братському, Веселинівському, Врадіївському, Вознесенському, Доманівському, Єланецькому, Кривоозерському, Миколаївському, Первомайському районах, пов'язаних з низькими температурами повітря, опадами у вигляді снігу управління інфраструктури Миколаївської ОДА вимагає забезпечити безпечне, безперебійне сполучення між населеними пунктами, відповідно до договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Про це йдеться у листі до керівництва підприємств-перевізників, опублікованому начальником управління інфраструктури ОДА Андрієм Максименком. Власники автостанцій Миколаївщини зобов’язуються повідомляти пасажирам та управлінню інфраструктури  облдержадміністрації кожні 2 години про оперативний стан на автошляхах області, обмеження або скасування/ заборону руху автобусних маршрутів. Додатково повинне бути забезпечення обігріву пасажирів, які не можуть виїхати з автостанції.

11:00 18.01.2018

Поради рятувальників: як уникнути переохолодження взимку

Поради рятувальників: як уникнути переохолодження взимку

На території Миколаївської області та міста Миколаєва пункти обігріву починають працювати за рішенням органів влади при зниженні температури до мінусових позначок. Всього у регіоні визначено 297 стаціонарних пунктів обігріву. У випадку погіршення погодних умов, закриття руху по дорогах загального користування, утворенні заторів автотранспорту взимку додатково розгортаються 43 пункти обігріву. Наразі у місті Миколаєві за адресою проспект Миру 2А вже відкрито тимчасовий пункт обігріву для осіб без визначеного місця проживання, про що вчора повідомив Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради. Працює він з 17 години вечора до 9 ранку.

15:55 15.01.2018

Уряд ухвалив рішення про перенесення робочих днів у 2018 році

Уряд ухвалив рішення про перенесення робочих днів у 2018 році

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України  «Про перенесення робочих днів у 2018 році» для працівників підприємств, установ та організацій, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями (субота і неділя), крім органів Пенсійного фонду, Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ, у 2018 році перенесено робочі дні з: - п’ятниці 9 березня на суботу 3 березня;

15:54 15.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь