Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ОДА звертається до підприємств-перевізників з вимогою забезпечити безперебійне сполучення між населеними пунктами у разі настання несприятливих погодних умов

Дата: 18.01.2018 11:00
Кількість переглядів: 717

У зв'язку з настанням несприятливих погодних умов з 18 по 19 січня в Арбузинському, Березанському, Братському, Веселинівському, Врадіївському, Вознесенському, Доманівському, Єланецькому, Кривоозерському, Миколаївському, Первомайському районах, пов'язаних з низькими температурами повітря, опадами у вигляді снігу управління інфраструктури Миколаївської ОДА вимагає забезпечити безпечне, безперебійне сполучення між населеними пунктами, відповідно до договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Про це йдеться у листі до керівництва підприємств-перевізників, опублікованому начальником управління інфраструктури ОДА Андрієм Максименком.

Власники автостанцій Миколаївщини зобов’язуються повідомляти пасажирам та управлінню інфраструктури  облдержадміністрації кожні 2 години про оперативний стан на автошляхах області, обмеження або скасування/ заборону руху автобусних маршрутів. Додатково повинне бути забезпечення обігріву пасажирів, які не можуть виїхати з автостанції.

Також департаменту освіти і науки ОДА, управлінню культури, національностей та релігій ОДА, головам РДА рекомендовано скасувати нерегулярні та регулярні спеціальні організовані перевезення дітей, творчих колективів та інших організованих пасажирських перевезень.

Окремо райдержадміністраціям, міським радам необхідно забезпечити підготовку транспортних засобів та забезпечення для перекриття автомобільних доріг загального користування.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь