Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вас вітає ДНЗ «Ромашка»

Вас вітає ДНЗ «Ромашка»

   Гурткова робота в закладі дошкільної освіти – варіативна складова Базового компонента дошкільної освіти. З метою реалізації  завдань роботи  з розвитку здібностей дошкільників через різні види діяльності в нашому закладі спланована система гурткової роботи, яка дає можливість  створювати умови для розвитку творчих здібностей дітей з урахуванням їх вікових особливостей, формування креативної особистості відповідно програми «Дитина».

10:21 05.12.2017

ІІ Всеукраїнський Форум об’єднаних громад «Ініціативи, що змінюють життя»

ІІ Всеукраїнський Форум об’єднаних громад «Ініціативи, що змінюють життя»

    4 грудня 2017 року в Києві розпочав свою роботу ІІ Всеукраїнський Форум об’єднаних громад «Ініціативи, що змінюють життя» за участі всіх голів громад, які об’єднались за три роки, представників бізнесу, інвестиційних організацій, Уряду України, центральних органів виконавчої влади, асоціацій органів місцевого самоврядування, проектів міжнародної технічної допомоги, експертів.

09:45 05.12.2017

Прес-тур журналістів Миколаївської області у Веселинівську об’єднану територіальну громаду

Прес-тур журналістів Миколаївської області у Веселинівську об’єднану територіальну громаду

   1 грудня 2017 року Веселинівську ОТГ відвідали представники перси Миколаївської області. До громади завітали кореспонденти Новоодеського, Новобузького, Братського та Жовтневого районів, а також телебачення Миколаївської телерадіостанції. Зустріч відбулась в рамках реалізації програми U-LEAD з Європою “Програма для України – розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку ”

15:46 04.12.2017

Формування громадянських якостей  дітей дошкільного віку на матеріалах рідного краю

Формування громадянських якостей дітей дошкільного віку на матеріалах рідного краю

   29 листопада  2017 року на базі Веселинівського закладу дошкільної освіти  (ясел-садка) №3 «Малятко» відбувся семінар-практикум вихователів закладів дошкільної освіти Веселинівської громади  на тему:  «Формування громадянських якостей  дітей дошкільного віку на матеріалах рідного краю».

08:51 04.12.2017

Вітаємо учасників престижних інтелектуальних змагань

Вітаємо учасників престижних інтелектуальних змагань

   До Веселинівської районної гуманітарної гімназії 19 листопада 2017 року з усього району з’їхались 19 учнів – учасників ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Це стало можливим завдяки спільному наказу відділу освіти РДА та відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради про проведення ІІ (районного етапу) учнівських олімпіад із базових дисциплін. Олімпіада юних істориків має особливий  державний стратегічний статус, адже саме історія є основою для формування української ідентичності, об’єднуючим ланцюжком для представників різних регіонів України.

11:42 01.12.2017

«Happy houses. Щасливі будиночки»  у 3 класі

«Happy houses. Щасливі будиночки» у 3 класі

   Атестація педпрацівника – невід’ємна частина педагогічного зростання вчителя. Рік атестації – це нагода підвищити свій професійний рівень шляхом самоосвіти, участі в методичних заходах, проходження курсів при МОІППО, а також продемонструвати свої педагогічні здобутки під час проведення відкритих уроків, на які запрошуються адміністрація навчального закладу, працівники відділу освіти, колеги, батьки.

16:47 29.11.2017

У Веселинівській ОТГ відбулись заходи присвячені Дню пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій

У Веселинівській ОТГ відбулись заходи присвячені Дню пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій

   24.11.2017р. в навчальних закладах Веселинівської об’єднаної територіальної громади відбувся ряд заходів присвячених Дню пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій. Так в Веселинівській гуманітарній гімназії ім. Б. Мозолевського організовано виставку книг присвячену жахам Голодомору. Запалено свічку пам’яті для спомину всіх загиблих в роки сталінського терору та жертв голодомору. Учнями старших були випущені стіннівки та плакати присвячені геноциду українського населення за період з 1932-1933р, що увійшов в історію як один з найжахливіших злочинів проти людства – Голодомор. З учнями 5-6 х класів були проведені бесіди стосовно жахів Голодомору, показано відеоматеріали, наголошено на долі дітей в 1932-1933 рр. Окремо було підкреслено, що у четверту суботу листопада по всій Україні запалюються свічки за упокій душ померлих від Голодоморів.

16:32 27.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь