A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Підведення підсумків за 2018-2019 навчальний рік

Дата: 18.05.2019 08:54
Кількість переглядів: 676

Фото без опису17 квітня в актовому залі Опорного навчального закладу Веселинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся звіт керівника навчального закладу за 2018-2019 навчальний рік. На даному заході були присутні: педагогічний колектив закладу, Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев, народний депутат України Олександр Лівік та батьківський актив закладу.

   Першим питанням порядку денного засідання став звіт керівника, під час якого Тетяна Леонідівна надала розгорнуту інформацію щодо наповнюваності класів, та успішності учнів.

Фото без описуОкремо директор висвітлила питання щодо поповнення матеріально-технічної бази навчальних кабінетів та закладу в цілому. «У квітні - травні 2018 року опорний навчальний заклад Веселинівська ЗОШ І-ІІІ ст. стала учасником обласних конкурсів: «Кращий опорний заклад» та «Нове освітнє середовище». По результатам конкурсів заклад отримав 3 800 000 грн. на покращення матеріально-технічного забезпечення. На ці кошти було придбано: комплекти меблів для кабінетів хімії, географії, біології, математики, лінгафонного кабінету, інтерактивне обладнання для навчальних кабінетів, обладнання для спортивної зали, медичного кабінету, меблі та обладнання для шкільної їдальні, обладнання загального призначення, офісні меблі та меблі для зон відпочинку.

У грудні 2018 року за рахунок коштів обласного бюджету новим мультимедійним обладнанням забезпечено кабінети математики, хімії, географії, біології, лінгафонного кабінету, медіа центру, інтерактивного тиру» - зазначила керівник закладу.Фото без опису

Після заслуховування звіту слово було надано Веселинівському селищному голові Олександру Румянцеву, котрий відмітив гарні результати злагодженої співпраці відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради та адміністрації закладу.

Народний депутат Олександр Лівік у своєму зверненні також зауважив відмінну та результативну роботу керівництва закладу, а також анонсував учнівські екскурсійні поїздки до міста Києва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь