A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради»

Дата: 27.05.2019 16:37
Кількість переглядів: 563

         Відповідно до рішення виконавчого комітету Веселинівської селищної ради від 27.05.2019 року №92  «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «ЦПМСД» Веселинівської селищної ради»  

виконавчий комітет Веселинівської селищної ради  оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради»

       Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я»

кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника новоствореного комунального закладу охорони здоров’я становить дев’ять осіб.

         До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

представники органу управління;

*  представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;

* представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління - по одній особі від кожного громадського об’єднання.

       Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

- наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

- накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

- наявність конфлікту інтересів.

        Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до виконавчого комітету Веселинівської  селищної  ради до 11.06.2019 року включно.

 

 

УКРАЇНА

ВЕСЕЛИНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВЕСЕЛИНІВСЬКОГО РАЙОНУ

МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

віД 27 травня    2019 року №   92                                          

смт Веселинове

 

Про проведення конкурсу на зайняття посади

директора   КНП  «ЦПМСД»

Веселинівської селищної ради

 

 

            Відповідно  п.  20 ст.ст. 43,60  Закону  України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року    № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» та у зв’язку із виникненням вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр  первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ :

1. Провести конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр  первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради.

2. Керуючій справами, секретарю  виконавчого комітету Веселинівської  селищної ради   Волощук Я.М. :

  • забезпечити  оприлюднення даного рішення та оголосити про початок формування конкурсної комісії на вебсайті селищної ради з 27.05.2019 року;
  • подати на розгляд пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії, які будуть подані до виконавчого комітету селищної ради до 11.06.2019 року включно.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з гуманітарних питань Веселинівської селищної ради Долгокерову І.О.

 

 Селищний голова                                                                         О.В. Румянцев


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь