A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Соборна. Вільна. Неподільна! Наша Україна

Соборна. Вільна. Неподільна! Наша Україна

   22 січня 2018 року з нагоди відзначення Дня Соборності України у Веселиновому пройшов урочистий мітинг "Соборна. Вільна. Неподільна! Наша Україна" та покладанні квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка – українського письменника, поета, художника, громадського та політичного діяча, національного героя і символу України.

19:48 22.01.2018

Щиро вітаємо з Днем Соборності та Свободи України!

Щиро вітаємо з Днем Соборності та Свободи України!

    22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

09:58 22.01.2018

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

Інформація від ПАТ «Миколаївобленерго»

   За інформацією Філії Веселинівського району Південного округу ПАТ «Миколаївобленерго» 30 січня 2018 року з 9:00 до 17:00 години буде проведено аварійне відключення електроенергії по вул. Елеваторній ( № 5 - 83 ), вул. Свободи ( № 12/4  та  Районний військовий комісаріат), вул. Тиха ( № 7-9, 28-30 ).

15:05 19.01.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

22 січня 2018 року об 11:30 біля пам’ятника Т.Г. Шевченка (по вул. Київській) відбудеться урочистий мітинг та покладання квітів з нагоди відзначення Дня Соборності України "Соборна. Вільна. Неподільна! Наша Україна".

14:31 19.01.2018

Зі святом Хрещення Господнього!

Зі святом Хрещення Господнього!

    Ось і прийшло у кожен дім священне і чарівне свято – Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день бажаємо всім миру, добра, чесності і справедливості. Нехай чудо живе у Ваших серцях і дарує Вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаємо Вам міцного здоров'я та внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаємо, щоб у цей світлий день Вас оточували рідні і близькі люди. Нехай Ваші домівки наповняться радістю, сміхом і затишком.

09:01 19.01.2018

ОДА звертається до підприємств-перевізників з вимогою забезпечити безперебійне сполучення між населеними пунктами у разі настання несприятливих погодних умов

ОДА звертається до підприємств-перевізників з вимогою забезпечити безперебійне сполучення між населеними пунктами у разі настання несприятливих погодних умов

У зв'язку з настанням несприятливих погодних умов з 18 по 19 січня в Арбузинському, Березанському, Братському, Веселинівському, Врадіївському, Вознесенському, Доманівському, Єланецькому, Кривоозерському, Миколаївському, Первомайському районах, пов'язаних з низькими температурами повітря, опадами у вигляді снігу управління інфраструктури Миколаївської ОДА вимагає забезпечити безпечне, безперебійне сполучення між населеними пунктами, відповідно до договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Про це йдеться у листі до керівництва підприємств-перевізників, опублікованому начальником управління інфраструктури ОДА Андрієм Максименком. Власники автостанцій Миколаївщини зобов’язуються повідомляти пасажирам та управлінню інфраструктури  облдержадміністрації кожні 2 години про оперативний стан на автошляхах області, обмеження або скасування/ заборону руху автобусних маршрутів. Додатково повинне бути забезпечення обігріву пасажирів, які не можуть виїхати з автостанції.

11:00 18.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь