Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

ДСНС закликає жителів області дотримуватися правил безпеки під час пожежонебезпечного періоду

ДСНС закликає жителів області дотримуватися правил безпеки під час пожежонебезпечного періоду

За прогнозами Укргідрометцентру, найближчим часом в Україні переважатиме тепла та посушлива погода, що створить передумови для формування довготривалої надзвичайної пожежної небезпеки. Цього року вже зафіксовано негативну статистику щодо збільшення пожеж на відкритій території. Так, порівняно з минулими роками аналіз виникнення пожеж у природних екосистемах у 2017 році свідчить про їх збільшення майже у 3 рази, а площі пройденої вогнем у 2,4 рази. Зокрема, у лісових масивах кількість пожеж збільшилась у 3 рази, а їх площа у 3,7 рази, на торфовищах - у 2,8 рази, а площа у 2,3 рази, на відкритих ділянках місцевості, зокрема сміття, трави та залишків рослинності - майже у 3 рази, а площа у 2,4 рази. Особливо гострою є проблема виникнення загорянь на сміттєзвалищах, адже саме ці пожежі викликають суспільний резонанс та несуть загрозу життєдіяльності населення і значно погіршують екологічний стан навколишнього середовища через виділення шкідливих продуктів горіння.

10:19 27.06.2017

Нова парадигма літературної освіти

Нова парадигма літературної освіти

     23 червня 2017 року в м. Очаків  відбувся Всеукраїнський семінар «Нова парадигма літературної освіти». Головним питанням, якого було оновлення  програми для 5-9 класів, їх особливості та пріоритети.

08:46 27.06.2017

Гурткова робота в оздоровчому таборі «Веселинка»

Гурткова робота в оздоровчому таборі «Веселинка»

     Веселинівська об’єднана територіальна громада продовжує дарувати дітям веселі емоції та допомагає активно та з користю проводити літні канікули! З цією метою до Варюшинського літнього оздоровчого табору відпочинку «Веселинка», з майстер-класом «Світ прекрасного в твоїх руках», завітали керівники гуртків Будинку дитячої творчості Веселинівської селищної ради Шевченко О. А., Майстренко Н. В., Якубенко О. С. разом із своїми помічниками – вихованцями гуртків Будинку творчості.

16:02 26.06.2017

Табір «Веселинка» розпочав свою роботу

Табір «Веселинка» розпочав свою роботу

     21 червня цього року відбулось урочисте відкриття першої зміни оздоровчого літнього дитячого табору відпочинку «Веселинка» в    с.Варюшине Веселинівського району Миколаївської області.

11:29 23.06.2017

Ми отримали тверду підтримку з боку США - Президент України про результати зустрічі з Президентом США

Ми отримали тверду підтримку з боку США - Президент України про результати зустрічі з Президентом США

   Президент України Петро Порошенко провів у Білому Домі зустріч із Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом. «Ми отримали тверду підтримку з  боку Сполучених штатів, підтримку і щодо суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави, і тверду підтримку  в продовженні реформ в Україні», - сказав Петро Порошенко під час зустрічі з представниками засобів масової інформації у Вашингтоні. 

14:43 21.06.2017

Медики попереджають: як запобігти і що робити при симптомах ботулізму

Медики попереджають: як запобігти і що робити при симптомах ботулізму

Останнім часом в Україні почала збільшуватися кількість випадків захворювання на ботулізм. Однак, на сьогодні, за даними МОЗ України, в країні тимчасово відсутні препарати для специфічного лікування ботулізму (сироватки протиботулінічної). Враховуючи загострення епідемічної ситуації та відсутність зареєстрованих лікарських засобів для здійснення невідкладних заходів з профілактики та лікування ботулізму МОЗ України звернулося до міжнародних організацій з проханням надати гуманітарну допомогу у медичних імунобіологічних препаратах. За можливості, необхідні препарати будуть поставлені у найкоротші терміни.

10:36 20.06.2017

І знову перемога!

І знову перемога!

   Обдаровані діти – це запорука процвітання нашої держи, це наші надії і наше майбутнє. Тому в Веселинівській ОТГ найбільша увага та піклування приділяється саме дітям, їх освіті, розвитку та добробуту.

10:12 20.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь