Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради»

Оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради»

    Відповідно рішення виконавчого комітету Веселинівської селищної ради від 18.04.2018 року  №63 «Про  внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 13.04.2018 року № 59 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «ЦПМСД» Веселинівської селищної ради та скасування рішення виконкому №60 від 13.04.2018 року «Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора  КНП «ЦПМСД» виконавчий комітет Веселинівської селищної ради  оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Веселинівської селищної ради»

09:05 19.04.2018

Звіт  Веселинівського селищного голови про діяльність виконавчих органів Веселинівської селищної ради за 2017 рік

Звіт Веселинівського селищного голови про діяльність виконавчих органів Веселинівської селищної ради за 2017 рік

    Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» передбачено щорічний звіт селищного  голови  про свою роботу та про діяльність всієї ради.

08:24 18.04.2018

Повідомлення від ПАТ «Миколаївобленерго»

Повідомлення від ПАТ «Миколаївобленерго»

За інформацією Філії Веселинівського району Південного округу ПАТ «Миколаївобленерго» 23 квітня 2018 року буде проведено аварійне відключення електроенергії з 09:00 до 12:00 години по вулицях:

16:32 16.04.2018

Сесія селищної ради.

Сесія селищної ради.

   13 квітня 2018 року відбулося засідання чергової XVІІІ сесії восьмого скликання Веселинівської селищної ради. На засіданні були присутні, члени виконавчого комітету Веселинівської селищної ради, голова спілки Ветеранів Донченко М.М. та активні мешканці громади. В ході засідання було прийнято ряд важливих рішень, а саме:

10:19 16.04.2018

Реформа освіти: виклики та перспективи в умовах децентралізації

Реформа освіти: виклики та перспективи в умовах децентралізації

    13 квітня на базі Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону, відбувся практичний семінар з питань освіти за участі департаменту освіти і науки Миколаївської ОДА на чолі з директором Оленою Удовиченко, директорів шкіл та керівників відділів освіти громад Миколаївщини.

08:48 16.04.2018

Абетка реформування. Інформація для пацієнтів

Абетка реформування. Інформація для пацієнтів

   - Коли запрацює медична реформа? Первинна мережа (сімейні лікарі, терапевти, педіатри) – ІІІ квартал 2018 року. Вторинна мережа (центральні районні лікарні, міські лікарні) – 2019 рік. Третинний рівень (обласні заклади охорони здоров’я) – 2020 рік.

14:48 30.03.2018

Графік роботи Фонду соціального страхування на території Веселинівської ОТГ

Графік роботи Фонду соціального страхування на території Веселинівської ОТГ

   Відповідно до п. 20 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» та на виконання листа Вознесенського відділення Фонду соціального страхування України в Миколаївській області щодо постійного представництва працівника Вознесенського відділення Фонду соціального страхування України в Миколаївській на території Веселинівської ОТГ, розпорядженням Веселинівського селищного голови  встановлено графік прийму громадян відповідальною особою Вознесенського відділення Фонду соціального страхування України в Миколаївській, згідно якого прийом громадян  на території Веселинівської ОТГ здійснюватиметься щовівторка з 8:00 до 17:00 за адресою: смт Веселинове, вул. Мозолевського, 14.

14:34 30.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь