Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Перший Всеукраїнський Конгрес старост

Перший Всеукраїнський Конгрес старост

   У травні, на Дніпропетровщині пройшов перший Всеукраїнський конгрес старост об’єднаних територіальних громад, організований Дніпропетровським Центром розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" спільно з Дніпропетровською ОДА та Дніпропетровською обласною радою. 

14:02 31.05.2018

Мелодія дитячого серця

Мелодія дитячого серця

   Музика – це голос душі, її звучання та життя. Музика живе в серці кожної людини, в ній вона черпає натхнення і сили, світлі сподівання та чисті прагнення. Мову музики розуміють всі, незалежно від національності, віку та соціального статусу. І 22 травня вихованці початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Веселинівської селищної ради на своєму звітному концерті в черговий раз підтвердили істинну правдивість цих слів.

17:21 25.05.2018

Ну от і все, закінчились уроки і перед вами зараз сто доріг

Ну от і все, закінчились уроки і перед вами зараз сто доріг

   Свято останнього дзвоника – цього дня і дорослі, і діти  стають трішки іншими – усміхнені обличчя, гарне вбрання та святковий настрій, напутні слова та щирі вітання. Саме такою була атмосфера, яка вирувала по всій Веселинівщині 25 травня – цієї чудової весняної днини у школах громади пролунав останній дзвоник.

16:44 25.05.2018

Тільки вперед - лише до перемоги

Тільки вперед - лише до перемоги

    20 травня в Миколаєві відбулися заключні тури з гандболу в рамках Всеукраїнського турніру «Чорноморська гандбольна ліга». Жіноча гандбольна команда Дитячо-юнацької спортивної школи Веселинівської селищної ради протягом усіх 14 турів проявляла не абияку майстерність та спритність, виборюючи перемогу у гідних суперників з різних областей України. Відтак, за результатами змагань веселинівські гандболістки здобули загальну перемогу, посівши І місце в турнірній таблиці.      Веселинівська селищна рада вітає команду у складі Каракай Альбіни, Сергєєвої Дарії, Максютенко Маргарити, Баранюк Вікторії, Щербини Анастасії, Щербини Ольги, Гніліченко Катерини, Хурбатової Валері, Харламової Анастасії, Ратушної Олени, Ярушняк Олени, Харченко Аліни, Мокану Юлії та їх тренера – Щербину Валерія з перемогою та бажає подальших успіхів та досягнень на спортивній гандбольній ниві.

15:22 22.05.2018

Зустріч селищного голови з громадою села Варюшине

Зустріч селищного голови з громадою села Варюшине

   21 травня Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев на запрошення депутата обласної ради Підгородинського Миколи Олексійович та ініціативної групи села Варюшине прийняв участь у громадських зборах села. Метою зустрічі було обговорення процесу децентралізації влади.

15:11 22.05.2018

Відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги мешканцям Веселинівської ОТГ за рахунок коштів селищного бюджету

Відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги мешканцям Веселинівської ОТГ за рахунок коштів селищного бюджету

18 травня відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги мешканцям Веселинівської ОТГ за рахунок коштів селищного бюджету. Під час зібрання було розгляну 15 заяв про надання матеріальної допомоги та прийнято 8 позитивних рішень. З них: 2 – про надання матеріальної допомоги на лікування; 5 – про надання матеріальної допомоги на поховання; 1 – про надання допомоги на відшкодування збитків внаслідок пожежі. 1 питання було направлено на розгляд сесії.

15:25 21.05.2018

Помолімося за вічний спокій невинно закатованих

Помолімося за вічний спокій невинно закатованих

В  Україні щороку у третю неділю травня  відзначається День пам'яті жертв політичних репресій. В цей день ми згадуємо і вшановуємо всіх, хто загинув від злочинів і свавілля тоталітарних режимів Згадуємо тих, хто був ув’язнений у концтаборах або засланий у далекі безлюдні землі. Згадуємо знищених радянською владою священиків та віруючих. Згадуємо розкуркулених селян, розстріляну інтелігенцію, закатованих патріотів. 

20:06 18.05.2018

У вишиванці до Європи

У вишиванці до Європи

   17 травня українці відзначили День вишиванки – день символу українського народу, його чарівності та щедрості душі, а 19 травня ми відзначатимемо День Європи, як знак підтримки європейського вектору інтеграції нашої держави, підтримки європейських цінностей та ідеалів.

19:51 18.05.2018

Проведено інформаційно-просвітницьку зустріч з метою підтримки адміністративно-територіальної реформи

Проведено інформаційно-просвітницьку зустріч з метою підтримки адміністративно-територіальної реформи

   18 травня Веселинівський селищний голова Олександр Румянцев зустрівся з депутатами Миколаївської сільської ради, яка не увійшли до складу Веселинівської ОТГ згідно Перспективного плану формування територій громад Миколаївської області.

19:19 18.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь