A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відновне правосуддя на Миколаївщині: особливості застосування та результати

Відновне правосуддя на Миколаївщині: особливості застосування та результати

   17 укладених угод про застосування програми відновлення, 10 з яких вже виконано, відтак підлітків звільнено від кримінального покарання. Про такі результати пілотного проекту з відновного правосуддя для неповнолітніх на Миколаївщині повідомила директорка Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області Наталія Гнатуша під час онлайн-пресконференції, що транслювалася на YouTube-каналі центру.

15:14 05.11.2020

Що таке домашнє насильство?

Що таке домашнє насильство?

    Відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію домашньому насильству" зазначено, що домашнє насильство – дії, характерні для фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються між родичами або подружжям чи між іншими людьми, які спільно проживають, але не перебувають у родинних відносинах чи у шлюбі між собою. Які є види домашнього насильства?

13:29 05.11.2020

Як отримати допомогу за зруйноване житло на Сході України

Як отримати допомогу за зруйноване житло на Сході України

     Внаслідок збройної агресії Російської Федерації було зруйновано тисячі житлових будинків та квартир. Щоб урегулювати питання щодо відшкодування збитків громадянам за зруйноване житло та виплати їм компенсації, Уряд України прийняв Постанову, відповідно до якої компенсація надається постраждалим, які є власниками житла, зруйнованого після 14 квітня 2014 року.

13:22 05.11.2020

Конкурс «Волонтер року»

Конкурс «Волонтер року»

   Відповідно до розпорядженя голови облдержадміністрації від 31.10.2017 № 426-р «Про щорічне проведення в Миколаївській області конкурсу «Волонтер року» буде проведений конкурс «Волонтер року» 2020, метою якого є активізація та популяризація волонтнрського руху.

10:52 30.10.2020

Вирішення проблеми водозабезпечення селища Токарівка

Вирішення проблеми водозабезпечення селища Токарівка

   Як відомо минулого літа мешканці смт Токарівка стали заручниками складної ситуації з водопостачання, узв’язку з виходом з ладу головної водонапірної станції селища майже увесь населений  пункт залишився без централізоваго водозабезпечення. У звязку з ситуацією, яка виникла, керівництвом селищної ради, старостинського округу та начальнком комунального підприємства було прийнято рішення про буріння нової скважини на териорії селища.

17:08 27.10.2020

Інформація від АТ «Миколаївобленерго»

Інформація від АТ «Миколаївобленерго»

За інформацією Філії Веселинівського району АТ «Миколаївобленерго» у листопаді, у зв’язку з ремонтними роботами, по Веселинівській громаді буде проведено планове відключення електроенергії. 

15:17 26.10.2020

Черговий акт вандалізму

Черговий акт вандалізму

    Сьогодні, в ході робіт з технічного обслуговування ліхтарів вуличного освітлення, було виявлено черговий акт вандалізму. Шляхом обстрілу з пневматичної зброї, в непригодність приведено ліхтарі вуличного освітлення по провулку Подолянському.

14:01 15.10.2020

Щорічна відзнака кращих мешканців селища

Щорічна відзнака кращих мешканців селища

   Щороку у другу суботу вересня мешканці Веселинового відзначали День селища, та нажаль цьогоріч COVID-19 вніс корективи в життя не лише нашої громади, а й країни в цілому. У зв’язку з карантинними обмеженнями та віднесенням Веселинівського району до жовтої зони усі масові заходи перенесено на невизначений строк, серед яких і урочистості з нагоди Дня селища. Та скасування урочистостей не може скасувати щорічну відзнаку кращих мешканців селища, яка вже стала доброю традицією нашої громади.

16:59 12.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь