A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Щорічна відзнака кращих мешканців селища

Дата: 12.10.2020 16:59
Кількість переглядів: 930

   Щороку у другу суботу вересня мешканці Веселинового відзначали День селища, та нажаль цьогоріч COVID-19 вніс корективи в життя не лише нашої громади, а й країни в цілому. У звязку з карантинними обмеженнями та віднесенням Веселинівського району до жовтої зони усі масові заходи перенесено на невизначений строк, серед яких і урочистості з нагоди Дня селища. Та скасування урочистостей не може скасувати щорічну відзнаку кращих мешканців селища, яка вже стала доброю традицією нашої громади.

   Саме тому Виконавчим комітетом селищної ради, з метою уникнення масового скупчення людей та порушення карантинних обмежень, було прийнято рішення про нагородження усіх цьогорічних номінантів, нажаль, без святкового концерту.

   З цією метою, перший заступник Веселинівського селищного голови Валентина Свердан відвідала Центр культури та дозвілля Веселинівської селищної ради, де вручила нагороди та призи за неодноразову участь та перемоги в обласних та регіональних творчих конкурсах учасникам народного хору «Веселинка». Також було відзначено трудові колективи дитячих садочків селища, які отримали оргтехніку для своїх закладів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

   Не оминули увагою і учасників дитячого зразкового театрального колективу «Букакі», вихованців музичної школи, Будинку дитячої творчості та їх наставників. За постійний розвиток, неодноразові перемоги у конкурсах різних рівнів кращі вихованці закладів отримали почесні грамоти Управління освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації, а також заохочувальні подарунки у вигляді музичних портативних бездротових usb колонок та навушників від Веселинівської селищної ради.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису  Фото без опису

   Також традиційно вітали спортсменів нашої громади, серед яких футбольна та гандбольна команди, команда борців з греко-римської боротьби та команда шахістів, а також їх тренерів: Тончева К., Щербину В. Зайченка І., Гринчука С. та Синєпупова Д., які отримали новий спортивний інвентар для своїх секцій та особистий подарунок за свої професійні та тренерські досягнення.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без описуФото без опису  Фото без опису  

   Щомісячну учнівську грошову премію селищного голови цьогоріч отримали 12 кращих учнів нашої громади, а саме: Брикульський Д., Данилюк К., Домашевський І., Камінський А., Козлов К., Крижанівська К., Амеліна О., Казаренко А., Опружна А., Щербина В., Супруненко О. та Семенова В..

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

   Рішенням Виконавчого комітету Веселинівської селищної ради почесними громадянами селища 2020 року визнано Чаленко Р.К. та Петренка І.Г., яких також нагороджено нагрудними знаками та цінними подарунками від селищної ради.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь