A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вирішення проблеми водозабезпечення селища Токарівка

Дата: 27.10.2020 17:08
Кількість переглядів: 1050

Фото без опису   Як відомо минулого літа мешканці смт Токарівка стали заручниками складної ситуації з водопостачання, узв’язку з виходом з ладу головної водонапірної станції селища майже увесь населений  пункт залишився без централізоваго водозабезпечення. У звязку з ситуацією, яка виникла, керівництвом селищної ради, старостинського округу та начальнком комунального підприємства було прийнято рішення про буріння нової скважини на териорії селища.

   Тож на початку вересня, після проходження усіх підготовчих процедур було розпочато роботи по бурінню i невдовзi відбувся сам запуск даного обєкту.

    Вартість проекту складає 250 тис. грн.. Селищна рада дякує своїм соціалФото без описуьно відповідальним партнерам ТОВ Ренджи Біоенерго та ТОВ Скатек Солар Солюшинз Юкрейн, які відповідно до Меморандуму про співпрацю з селищною радою, оперативно та без вагань надали фінансову допомогу в розмірі по 200 тис грн. (100 тис.грн. ТОВ Ренджи Біоенерго та 100 тис.грн. ТОВ Скатек Солар Солюшинз Юкрейн), ще 50 тис. грн було виділено з місцевого бюджету.

   Тож на сьогоднішній день, завдяки спільним діям та співпраці усіх підрозділів селищної ради та спонсорських організацій, питання водопостачання Токарівського старостинського округу закрито.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь