A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Регіональна програма «Власний дім» – програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі

Регіональна програма «Власний дім» – програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі

   В Миколаївській області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім», яка спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, в першу чергу для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей. На сьогодні вона є практично єдиною реальною можливістю для поліпшення умов проживання на селі. Також позичальниками можуть бути мешканці селищ міського типу.

10:30 16.07.2020

Відбулось засідання ХХХVІІ сесії селищної ради восьмого скликання.

Відбулось засідання ХХХVІІ сесії селищної ради восьмого скликання.

   14 липня 2020 року відбулось засідання ХХХVІІ сесії селищної ради восьмого скликання. На даному пленарному засіданні були присутні депутати селищної ради, представники Виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів та мешканці Веселинівської ОТГ.

19:08 14.07.2020

Зверніть увагу

Зверніть увагу

    За повідомленням ФГ «Черемош» у звязку з несприятливими погодними умовами обприскування посівів соняшнику на орендованих земельних ділянках сільськогосподарського призначення загальною площею 18 га, що розташовані за межами населеного пункту смт Веселинове, між присадибними ділянками вулиць Ганнівська і Верхня та річкою Чичиклія,  перенесено з 14 липня 2020 року з 05:00 до 10:00 години ранку на 17 липня 2020 року з 05:00 до 10:00 години ранку

15:49 14.07.2020

Інформація від АТ «Миколаївобленерго»

Інформація від АТ «Миколаївобленерго»

   За інформацією Філії Веселинівського району АТ «Миколаївобленерго» в липні, у зв’язку з ремонтними роботами, по Веселинівській громаді буде проведено планове відключення електроенергії. 

14:58 13.07.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ

   На підставі заяв громадян, Акту обстеження від 07.07.2020 року та висновку комісії з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню по смт Веселинове буде проведено зрізання дерев, які несуть загрозу життю та майну громадян, за наступними адресами:

11:06 13.07.2020

COVID-19 - НЕ ВИЯВЛЕНО

COVID-19 - НЕ ВИЯВЛЕНО

  За результатами повторного лабораторного дослідження методом полімерно-ланцюгової реакції РНК вірусу COVID-19 здійсненого Державною установою «Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України», станом 10.07.2020р. у мешканця Веселинівського району, пацієнта з раніше підтвердженим випадком захворювання на COVID-19 та контактних осіб, захворювання НЕ ВИЯВЛЕНО.

15:44 10.07.2020

Показники для послаблення протиепідемічних заходів станом на 10.07.2020

Показники для послаблення протиепідемічних заходів станом на 10.07.2020

   Перехід областей до наступного етапу карантину, що передбачає послаблення карантинних обмежень, можливий за умови відповідності епідситуації в області визначеним критеріям. Ці критерії відображають контроль за передаванням вірусу, рівень спроможності лікувальної мережі, закладів епідеміологічного профілю та системи охорони здоров’я в цілому протидіяти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і, відповідно, дають змогу контролювати епідемічну ситуацію на досягнутому на поточну дату рівні.

14:41 10.07.2020

Національний банк України запускає Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії картковому шахрайству

Національний банк України запускає Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії картковому шахрайству

   Шахрайські дії під час карантину    Карантин та поширення коронавірусу, добре демонструють, хто чого вартий. Одні люди допомагають тим, хто їх оточує, інші намагаються їх ошукати. На жаль, навіть зараз шахраї не збавили оберти.    Шахраї масово розсилають SMS від імені банків, Нацбанку чи Кабміну із пропозицією отримати нібито «державну допомогу». Для цього вони вимагають повідомити номер своєї платіжної картки, термін її дії та іншу платіжну інформацію.

14:27 10.07.2020

Повідомлення про оприскування посівів

Повідомлення про оприскування посівів

   За повідомленням ФГ «Черемош», 14 липня 2020 року з 05:00 до 10:00 години ранку на орендованих земельних ділянках сільськогосподарського призначення загальною площею 18 га, що розташовані за межами населеного пункту смт Веселинове, між присадибними ділянками вулиць Ганнівська і Верхня та річкою Чичиклія,  буде проведено оприскування посівів соняшнику.

10:54 10.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь