A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні роботодавці!

Шановні роботодавці!

   Питання виплати офіційної заробітної плати та офіційного працевлаштування дуже актуальна тема у нашому суспільстві. На даний час виплати заробітної плати в «конверті» та нелегальна робота стали, нажаль, нормою життя наших громадян та роботодавців.

17:04 23.06.2020

ІЗ 3 ЧЕРВНЯ «НЕДІЮЧИМ» ФОПам НАДАНО МОЖЛИВІСТЬ СПИСАННЯ НЕДОЇМКИ ІЗ ЄСВ ЗА 2017-2020 РОКИ

ІЗ 3 ЧЕРВНЯ «НЕДІЮЧИМ» ФОПам НАДАНО МОЖЛИВІСТЬ СПИСАННЯ НЕДОЇМКИ ІЗ ЄСВ ЗА 2017-2020 РОКИ

   Пункт 5 розділу I Закон України “Про внесеннDLYA FOTO - Із 3 червня «недіючим» ФОПам надано можливість списання недоїмки із ЄСВ за 2017-2020 рокия змін до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо усунення дискримінації за колом платників” від 13.05.2020 року № 592-IX набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування. Тобто, з 03.06.2020 р. є можливість «списати» суми недоїмки, нараховані платникам ЄСВ з числа ФОП на загальній системі та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, за період з 01.01.2017 року, а також штрафи та пеня, нараховані на ці суми недоїмки, якщо такими платниками не отримано дохід (прибуток) від їх діяльності, що оподатковується ПДФО.

16:15 22.06.2020

Діалог, як основний інструмент вирішення проблем громади

Діалог, як основний інструмент вирішення проблем громади

   19 червня  2020 року, за ініціативи депутата Веселинівської селищної ради Горбачик Л.В., відбулась сходка громадян – мешканців 14 виборчого округу. До участі в даному зібрані також було запрошено Веселинівського селищного голову Румянцева О.В.

15:48 22.06.2020

З Днем скорботи i вшанування памяті жертв війни в України!

З Днем скорботи i вшанування памяті жертв війни в України!

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

10:46 22.06.2020

Правила поведінки на водних об’єктах під час купального сезону

Правила поведінки на водних об’єктах під час купального сезону

    У зв’язку із затяжним настанням повноцінного літа та купального сезону жителі  вже з великим нетерпінням чекають того моменту коли вже можна буде відвідувати водні об’єкти та активно на них відпочивати. Купання, пірнання з великої та малої висоти, перебування під сонцем дуже тривалий час, розпивання спиртних напоїв, наявність неповнолітніх дітей які пустують на воді без нагляду дорослих це звичайна картина яку ми можемо бачити майже кожного разу коли відвідуємо місця масового відпочинку на водних об’єктах. Веселинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Миколаївській області дуже стурбований даною ситуацією, так як такі дії врешті решт приводять до нещасних випадків.

11:29 18.06.2020

Увага! Пожеженебезпечний період

Увага! Пожеженебезпечний період

   Зважаючи на суху спекотну погоду, яка вже тривалий період  встановилася на території району, підвищується ризик виникнення випадків пожеж. З року в рік, як свідчить статистика, саме в літній пожежонебезпечний період частішають випадки пожеж в лісових масивах та  сільгоспугіддях.

11:27 18.06.2020

«Муніципальна няня»: як це працює? Хто має право на компенсацію та що для цього потрібно?

«Муніципальна няня»: як це працює? Хто має право на компенсацію та що для цього потрібно?

      З 1 січня 2019р. в Україні почала діяти соціальна програма «Муніципальна няня». З її допомогою уряд може відшкодовувати батькам частину зарплати няні, яка доглядає дітей до трьох років.

11:26 18.06.2020

Інформація від АТ «Миколаївобленерго»

Інформація від АТ «Миколаївобленерго»

   За інформацією Філії Веселинівського району АТ «Миколаївобленерго» в червнi, у зв’язку з ремонтними роботами, по Веселинівській громаді буде проведено планове відключення електроенергії.  

08:42 18.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь