A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Діалог, як основний інструмент вирішення проблем громади

Дата: 22.06.2020 15:48
Кількість переглядів: 410

   19 червня  2020 року, за ініціативи депутата Веселинівської селищної ради Горбачик Л.В., відбулась сходка громадян – мешканців 14 виборчого округу. До участі в даному зібрані також було запрошено Веселинівського селищного голову Румянцева О.В.

   На початку депутат Людмила Володимирівна звітувала про здобутки округу за 2016-2020 роки. Далі усі присутні перейшли до діалогу із селищним головою. Кожен учасник толоки отримав нагоду висказати наболіле та поставити питання, які турбували їх найбільше.

   Однією із найболючіших та найгостріших тем стала тема розорювання плавні. Після виваженого детального обговорення учасники діалогу все ж змогли дійти до єдиного знаменника. Так було вирішено, що у майбутньому за першої ж можливості, громадянам, які є власниками спірних ділянок буде запропоновано 2 га в інших місцях, а дані земельні наділи будуть передані громаді округу, як пасовища, на правах оренди, що в свою чергу обов’язково буде закріплено відповідними договорами.

   Також в ході обговорень дійшли консенсусу й в питанні збільшення кількості автобусних зупинок для школярів та розширення маршруту шкільного автобусу до с. Павлівка. Обговорено питання освітлення вулиць та благоустрою населеного пункту в частині усунення проблеми затоплення домогосподарств під час злив.

    «Такі зустрічі є дуже необхідними, адже саме завдяки живому діалогу можна вирішити будь яке питання. Їх необхідно проводити якомога частіше, але нажаль це вдається не завжди. Наша громада налічує 23 населених пункти, тому організовувати сходки хоча б один раз на пів року в кожному окрузі буває фізично не можливо у зв’язку з елементарним браком часу. Та селищна завжди відкрита до діалогу, я особисто відгукуюсь на усі запрошення до подібних зібрань і по мірі можливості обов’язково їх відвідую» - зазначив селищний голова Олександр Румянцев.

   Загалом зустріч видалася емоційною, але разом з тим змістовною та інформаційною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь