A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулась ХХХV сесія восьмого скликання

Відбулась ХХХV сесія восьмого скликання

   25 травня 2020 року, під головуванням Веселинівського селищного голови Олександра Румянцева, відбулось засідання 35 сесії восьмого скликання Веселинівської селищної ради, на якому окрім депутатського корпусу були присутні члени Виконавчого комітету селищної ради,  керівники структурних підрозділів, перший заступник голови районної ради Олена Загорулько та мешканці нашої громади.

15:32 26.05.2020

Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» - впроваджуємо в роботу

Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» - впроваджуємо в роботу

   Сьогодні адміністративні послуги сфери соціального захисту входять до переліку найзатребуваніших базових послуг нашої громади та населення країни в цілому. Саме тому у 2019 році, за ініціативи Мінсоцполітики спільно з Програмою "U-LEAD з Європою" від Sida почали впровадження проекту “Соціальна громада” на території України.

17:13 22.05.2020

Пам'ятi жертв полiтичних репресiй

Пам'ятi жертв полiтичних репресiй

Сьогодні ми вшановуємо світлу пам’ять жертв політичних репресій – усіх тих, хто постраждав під час правління комуністичного режиму на території України. Цвіт нації, мільйони працьовитих, талановитих та соціально активних громадян, котрих сталінська влада оголосила “ворогами народу” було страчено та приречено на тортури й голодну смерть на засланні. Жертвою карателів із НКВС у ті лихі часи міг стати кожен, незважаючи на вік, національність, соціальну приналежність, ставлення до релігії.

10:46 17.05.2020

Вітаємо з Днем Європи!

Вітаємо з Днем Європи!

   Згідно Указу Президента України День Європи  святкується в Україні щорічно у третю суботу травня. У цьому році він припадає на 16 травня.

15:05 15.05.2020

75-та річниця Перемоги - пам'ятаємо крізь роки.

75-та річниця Перемоги - пам'ятаємо крізь роки.

   8 травня – День пам'яті та примирення, День пам'яті жертв Другої світової війни, та примирення між країнами-учасниками Другої світової війни. 9 травня – День великої Перемоги.

12:23 08.05.2020

Тих днів у пам`яті не стерти і сьогодні

Тих днів у пам`яті не стерти і сьогодні

   8 і 9 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам'яті і примирення та 75 річницю Перемоги над нацизмом у Європі.    Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас.    Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам'яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни.    Ми вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю. Висловлюємо безмежну вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу.    День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні назавжди залишиться в нашій пам'яті, як символ героїчного минулого, адже самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину - приклад патріотизму для нащадків.    Нині питання війни і миру гострі та актуальні як ніколи. Проти України здійснена і триває військова агресія. Знову зі зброєю в руках ми захищаємо свою країну, відстоюємо незалежність, свободу і цінності гуманізму.   Ми платимо надто високу ціну, але ми справедливо переможемо, адже захищаємо свою рідну землю, свою Україну! Тож бажаємо всім захисникам Вітчизни міцного здоров'я, щастя, злагоди та мирного неба над головою вам і вашим родинам.    Низький уклін, вічна пам'ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили і захищають свободу і незалежність нашої Батьківщини.

11:57 08.05.2020

ПРО ПІДВИЩЕННЯ ПЕНСІЙНИХ ВИПЛАТ ТА НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ – У ПИТАННЯХ І ВІДПОВІДЯХ

ПРО ПІДВИЩЕННЯ ПЕНСІЙНИХ ВИПЛАТ ТА НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ – У ПИТАННЯХ І ВІДПОВІДЯХ

   1 квітня, на засіданні Кабінету Міністрів України ухвалено постанову «Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році», якою визначається механізм проведення перерахунку пенсій, встановлення щомісячної компенсаційної виплати для пенсіонерів старше 80-річного віку та виплати одноразової грошової допомоги у сумі 1000 грн.

11:07 29.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь