A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Святкування Масляної

Святкування Масляної

     Свято Масляної прийшло до нас з прадавніх часів. Масляна зустрічає весну і проводжає зиму, пригощаючи перед Великоднім постом смачними млинцями та варениками в сметані, з медом та хорошим настроєм. Не обминуло свято і наше селище. За багаторічною традицією жителів було запрошено 12 березня на масове народне гуляння «Колодій» на центральній площі селища, біля Будинку культури. Хоча природа й внесла свої корективи, найсміливіші відчайдухи позмагалися у своїй спритності, поводили хоровод, зігрілися гарячим чаєм та смачними млинцями у фоє Будинку культури. Учасники народного хору Центру культури та дозвілля подарували присутнім святковий настрій, виконуючи веселі пісні про весну.

10:43 13.03.2021

14 березня - День українського добровольця

14 березня - День українського добровольця

                                                                      Дорогі співвітчизники!    14 березня ми вшановуємо патріотів сучасної України, які за покликом серця, усвідомлюючи свій громадянський обов’язок і відповідальність за майбутнє держави, не чекаючи офіційного оголошення мобілізації, стали на захист незалежності України.    Саме вони прийняли на себе перший удар російського агресора та відчули на собі підступність і лють ворога, пройшли пекло найважчих боїв за Широкине, Іловайськ, Мар’їнку, Донецький аеропорт, самопожертвою, мужністю та героїзмом довели усьому світові, що ми нікому не віддамо право вирішувати нашу долю.    І зараз, багато хто з них, набувши безцінного бойового досвіду, продовжує виконувати завдання із відсічі та стримування ворожої навали на сході нашої держави у складі оновленого українського війська.    У цей день ми вклоняємося всім героям, які віддали своє життя за збереження територіальної цілісності України та за краще майбутнє своїх дітей у вільній країні. З сумом пригадуємо прізвища земляків-добровольців, що загинули у зоні АТО/ООС: Зілінський Віктор Миколайович,  Скирта Андрій Вікторович,  Бондаренко Микола Миколайович,  Факас Микола Ілліч.    А тим, що повернулися із пекла війни, зичимо міцного здоров’я, успіхів та непохитної віри у нашу перемогу.     Слава Україні!       

14:10 12.03.2021

Щовесни, коли тануть сніги, і на рясті згасає веселка, повні сил і живої снаги, ми вшановуєм пам’ять Шевченка

Щовесни, коли тануть сніги, і на рясті згасає веселка, повні сил і живої снаги, ми вшановуєм пам’ять Шевченка

   В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. У ці перші березневі дні ми згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Шевченка.

17:42 09.03.2021

Купи і подаруй бібліотеці нову книгу!

Купи і подаруй бібліотеці нову книгу!

   З метою поповнення бібліотечних фондів цікавими чудовими новими книгами працівники Публічної бібліотеки Веселинівської селищної ради та Веселинівської дитячої бібліотеки - філії провели благодійну акцію, учасниками якої стали старости, депутати, працівники Веселинівської селищної ради. Бажаючі мали змогу придбати для вподобаної бібліотеки чудові, яскраві, цікаві книги для дітей та дорослих, які люб’язно надала для реалізації ПП Кучеренко О. А.    Ми дуже вдячні всім учасникам АКЦІЇ і сподіваємося на подальшу співпрацю. А Вас, любі читачі, запрошуємо до бібліотеки, насолодитися новими цікавими книгами.  

13:16 09.03.2021

На честь жіночого свята

На честь жіночого свята

   Жінка! Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, сили і доброти. Адже жінка – мама, кохана, дружина, бабуся, хранителька сімейного щастя. Саме тому, навесні, ми відзначаємо свято весни та мами! З цієї нагоди 4 березня 2021 року, напередодні чарівного весняного свята – Міжнародного жіночого дня – 8 березня, в Будинку культури селища відбулося привітання жінок Веселинівщини.

07:29 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь