Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулась щоста сесія селищної ради дев'ятого скликання

Дата: 04.03.2021 23:22
Кількість переглядів: 991

   04 березня 2021 року під головуванням селищного голови Олександра РУМЯНЦЕВА відбулось засідання шостої сесії Веселинівської селищної ради дев’ятого скликання.

   У роботі сесії взяли участь 23 депутати, на розгляд було винесено 32 питання порядку денного.

   Рішеннями засідання сесії було затверджено програму «Забезпечення військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до строкової служби та військової служби за контрактом, заходи мобілізаційної підготовки та територіальної оборони в Збройних Силах України на 2021-2022 роки на території Веселинівської селищної ради», Статути КП «Злагода» та КП «ККГ «Сервіс» в новій редакції, внесено доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Веселинівської об’єднаної територіальної громади та бюджету Веселинівської ОТГ на 2021 рік.

   У зв’язку з ліквідацією Веселинівської райдержадміністрації та приєднанням нових сільських рад до громади зазнали змін структури та Положення Центру надання адміністративних послуг Веселинівської селищної ради, служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення, комунальних закладів «Публічна бібліотека» та «Центр культури та дозвілля», апарату та виконавчих органів Веселинівської селищної ради.

   Також депутати ради вирішили затвердити передавальні акти комунальної власності сільських рад та районної ради та включення об’єктів комунальної власності громади до Переліку першого та другого типу.

   У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проєктів землеустрою та інші, важливі для життєдіяльності громади рішення.

   Суттєвим питанням для подальшого розвитку громади було рішення про ліквідацію місцевих пожежних команд Веселинівської селищної ради, які розташовані в смт. Токарівка та селі Покровка і створення добровільної пожежної охорони спільно із фермерськими господарствами. Утримання МПК, фактично не будучи її власником, створює умови для повторення минулої помилки, коли громада відремонтувала ГАЗ 66, що був вилучений на інші території без погодження з громадою. Тому на цей раз депутати вирішили бути самостійними балансоутримувачами пожежних машин, щоб спокійно вкладати кошти у їх комплектування та технічний стан.

   Усі прийняті рішення засідання шостої  сесії селищної ради дев’ятого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь