A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

КЗ "Публічна бібліотека" Веселинівської селищної ради

Міжнародний день захисту дітей

    У п'ятницю, 1 червня, в Україні відзначали чудове і зворушливе свято - Міжнародний день захисту дітей. Кожне місто до цього урочистого періоду готуються з любов'ю, щоб потішити найменших і беззахисних у всьому світі – дітей

08:54:35 06.06.2018

Удосконалення професійних навичок бібліотекарів

   28 травня в Центральній бібліотеці відбувся семінар-практикум «Впровадження УДК для систематизації документів у публічних бібліотеках» для фахівців Комунального закладу «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради. Відкрила захід директор Токар Л.Т., ознайомивши присутніх з первинною інформацією про Універсальну десяткову класифікацію, особливостями  її вивчення та впровадження в роботу. Вона також запропонувала  покроковий  план дій щодо впровадження нової класифікації як у процесах опрацювання бібліотечних фондів, так і у розстановці фонду та в облікових процесах і відповідній документації. Директор ознайомила всіх працівників із наказом і робочим планом щодо переводу фондів бібліотек на УДК.

11:06:14 30.05.2018

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у Регіональній акції «FotoKрай: Миколаївщина в об’єктиві»

   2018 рік у Європі проголошено Роком культурної спадщини, в Україні – Роком відновлення і реставрації культурної спадщини України. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека прагне продемонструвати багатство культурної спадщини нашої області, пробудити інтерес громадськості до її вивчення та проводить Регіональну акцію «FotoKрай: Миколаївщина в об’єктиві».

17:45:00 25.05.2018

Посвята в читачі

   Щороку проводиться свято «Посвята в читачі» для першокласників. Ось і одного травневого дня до учнів першого класу завітали сільський бібліотекар Токарівської бібліотеки Горбенко Оксана Григорівна, яка провела здітьми розмову про важливість читання та про дотримання правил бережливого ставлення до книг.

17:40:54 25.05.2018

Життя у вишивці, а вишивка - життя

   Травень видався багатим на національні свята: День матері,  Міжнародний день родини, Всеукраїнський день сім’ї, День слов’янської писемності та культури, Міжнародний день музеїв. День вишиванки.

17:12:20 23.05.2018

Шановні ветерани, учасники Другої Світової війни!

Прийміть наші щирі вітання зі світлим і радісним святом — Днем Перемоги!  Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. Напередодні цього світлого дня бажаємо Вам, дорогі наші, оптимізму, активного довголіття та всього самого найкращого! Нехай завжди вас оточує мир, здоров’я та щастя! Прийміть низький уклін і щиру подяку за мирне небо, за ясне сонце.

08:51:51 07.05.2018

Вечір спогадів

   Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставиться до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

08:39:55 07.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь