A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

КЗ "Публічна бібліотека" Веселинівської селищної ради

Безперервна бібліотечна освіта

   Директор КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради Токар Людмила Тадеушівна стала учасником обласного семінару «Молодь – громаді: бібліотечний аспект», організованого Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва для працівників, що працюють з молоддю.

10:38:14 05.11.2018

Сила нескорених

    Напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці, який співпадає з Днем українського козацтва, а в цьому році ще й Днем захисника Вітчизни (згідно з Указом Президента України), КЗ «Публічна бібліотека»  спільно з  Веселинівським історичним музеєм  16 жовтня для учнів 10 класу гуманітарної гімназії було проведено годину патріотичного дозвілля «Сила нескорених».

08:26:00 18.10.2018

Підсумки акції «Бібліотека українського воїна» - 2018

   КЗ «Публчна бібліотека» є співкоординатором Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» в області, яка була ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців.

15:43:57 03.09.2018

Сучасні форми та методи залучення до читання та бібліотеки

   Кредо бібліотекарів – постійно навчатися та удосконалюватися, бути постійно корисним своїй громаді. 28 серпня у «Публічній бібліотеці» відбувся  семінар для працівників КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради. Відкрила захід директор бібліотеки Токар Л.Т., яка і  позначила основну тему «Сучасні форми та методи залучення до читання та бібліотеки».

15:19:26 28.08.2018

Читацький акорд поколінь

  9 - 21 червня Миколаївська обласна бібліотека для дiтей ім. В.Лягіна приймала участь у IX Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій Бібліокре@тив-2018, який проходив на базі Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного. 

10:46:53 20.08.2018

На канікулах сумувати ніколи – завітайте до бібліотеки!

   Бібліотеки надають можливість корисно і приємно провести свій вільний час дітям впродовж літніх канікул. Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим –  основна мета Токарівської бібліотеки-філії.

10:26:36 27.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь