A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Інформація від ГУ ПФУ в Миколаївській області

До уваги громадян!

У сервісних центрах Пенсійного фонду України доступна функція — шеринг цифрового паспорта громадянина України (ID-картки) в застосунку Дія. Це дозволить зекономити час на отримання послуги і дасть змогу уникнути помилок, які можливі під час заповнення документів вручну. Завдяки шерингу можна одразу підтверджувати особу й ділитися копією паспорта (ID-картки). До того ж ви економите час на заповнення паперових документів та перевірку персональних даних, які були введені вручну.

08:21:20 08.11.2023

Інформація про субсидію на опалювальний період з'явиться в особистому кабінеті на порталі Фонду в листопаді

Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на опалювальний сезон розраховується з 1 жовтня по 30 квітня.

13:28:36 02.11.2023

Підтвердження стажу роботи внутрішньо переміщеним особам показаннями свідків

Стаж роботи за відсутності документів у разі, коли підприємства, установи, організації або їх правонаступники розміщуються (розміщувалися) на тимчасово окупованій російською федерацією території України, в районі проведення антитерористичної операції або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, а також на територіях територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають/перебували в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), а також у разі, коли майно (документи) підприємств, установ, організацій або їх правонаступників (незалежно від місця їх реєстрації на території України) розташоване на території України та/або пошкоджене чи знищене внаслідок воєнних (бойових) дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації проти України, за умови документального підтвердження пошкодження чи знищення майна (документів) можна підтвердити за допомогою свідків.

08:06:24 01.11.2023

Надання деяких соціальних та медичних послуг потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання

Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 1105 від 23.09.1999 (зі змінами) встановлено, що закупівля соціальних послуг, у тому числі на необхідний догляд за потерпілим, здійснюється та розраховується відповідно до оцінки потреб потерпілого згідно із Законом України «Про соціальні послуги».

11:04:39 30.10.2023

Право на встановлення пенсії за особливі заслуги відповідно до Закону України “Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”

Громадянам України, які мають значні заслуги у сфері державної, громадської діяльності, досягнення в галузі науки, культури, освіти, охорони здоров’я, фізичної культури й спорту тощо, призначається пенсія за особливі заслуги перед Україною.

11:04:49 11.10.2023

Як записатися онлайн на прийом до територіального органу Фонду

Якщо маєте необхідність проконсультуватися з питань, що стосуються призначення та виплати пенсій, житлових субсидій та пільг чи страхових коштів, і бажання відвідати орган Пенсійного фонду України, можете скористатися сервісом попереднього онлайн-запису на прийом.

14:21:38 28.09.2023

Більшість субсидій на опалювальний період буде призначено автоматично

Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону і розраховується:

11:43:51 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь