Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Всесвітній день прибирання “World Cleanup Day” 2023 в Україні

Всесвітній день прибирання “World Cleanup Day” 2023 в Україні

   Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні й продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни об’єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

10:03 31.07.2023

Регіональний координатор взаємодії з громадськістю уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Миколаївській області Вадим Жепало провів зустріч з родинами військовополонених,  родинами зниклих безвісти військовослужбовців

Регіональний координатор взаємодії з громадськістю уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Миколаївській області Вадим Жепало провів зустріч з родинами військовополонених, родинами зниклих безвісти військовослужбовців

Зустріч регіонального координатора взаємодії з громадськістю уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Миколаївській області Вадима Жепало з родинами військовополонених,  родинами зниклих безвісти військовослужбовців було проведено 27 липня на території Веселинівської територіальної громади. Учасники зустрічі  отримали можливість ознайомитися з інструментами та механізмами роботи Консультаційного центру Південного регіону Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, отримали інформацію про повноваження та діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо звільнення військовополонених та цивільних осіб, які незаконно утримуються РФ, обговорили механізм зміни статусу зниклого безвісти військовослужбовця у разі отримання інформації про його перебування у полоні. Присутні отримали брошури з контактами громадської приймальні Південного регіонального центру.

09:18 31.07.2023

#Немаленькі_люди

#Немаленькі_люди

   Це серія короткометражних фільмів про молодь, яка радикально змінила своє життя через війну.

08:43 27.07.2023

Попередження та профілактика харчових отруєнь

Попередження та профілактика харчових отруєнь

   Під час перебування у тимчасових сховищах не завжди можуть бути забезпечені повноцінні умови для зберігання та вживання харчових продуктів, доступ до джерел водопостачання тощо, тому важливо в таких умовах вчасно попередити можливе харчове отруєння та знати його початкові симптоми.

13:17 26.07.2023

Що змінилось у наданні допомоги ВПО

Що змінилось у наданні допомоги ВПО

   Міністерство соціальної політики України повідомляє про нові підходи надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

10:29 24.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь