A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Щодо посилення заходів профілактики з недопущення виникнення африканської чуми свиней

Щодо посилення заходів профілактики з недопущення виникнення африканської чуми свиней

     З метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в Миколаївській області та недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію Вознесенського району, до господарств будь якої форми власності, Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє власникам, які утримують поголів’я свиней, про необхідність посилення заходів профілактики недопущення АЧС.

09:29 30.11.2023

Для надання додаткової підтримки на придбання твердого палива одержувачі житлових субсидій і пільг мають надати згоду на збір, передачу та обробку персональних даних

Для надання додаткової підтримки на придбання твердого палива одержувачі житлових субсидій і пільг мають надати згоду на збір, передачу та обробку персональних даних

Уряд визначив, що для отримання додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива за рахунок міжнародних партнерів, одержувач житлової субсидії / пільги має надати згоду на збір, передачу та обробку своїх персональних даних та даних членів домогосподарства (постанова Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 “Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023 – 2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива“).

12:21 28.11.2023

ПАМ'ЯТЬ ГОЛОДУ, ПАМ’ЯТЬ СЕРЦЯ

ПАМ'ЯТЬ ГОЛОДУ, ПАМ’ЯТЬ СЕРЦЯ

   У ХХ сторіччі українці пережили три голодомори: 1921-1923, 1932-1933 і голод 1946-1947 років. Утім, наймасштабнішим був Голодомор 1932-1933 років - геноцид українського народу, здійснюваний тоталітарним комуністичним режимом СРСР.    Упродовж десятиліть Голодомор в радянській Україні замовчувався. Дослідження з цієї трагедії розпочалися лише наприкінці 80-х років минулого століття. Нині в Україні Голодомор 1932-1933 років розцінюється як акт геноциду українського народу, здійснений урядом СРСР шляхом організації штучного масового голоду, який призвів до багатомільйонних людських жертв у сільській місцевості на території Української РСР.     25 листопада 2023 року у Веселиновому відбулися жалобні заходи біля пам’ятника жертвам геноциду. Участь у заходах прийняли представники місцевого самоврядування, громадськості та духовенства Веселинівщини.    Веселинівці вшанували пам'ять мільйонів українців хвилиною мовчання, поклали до підніжжя пам'ятного знаку свічки та квіти. Поминальну панахиду за загиблими провів настоятель Храму Первоверховних апостолів Петра і Павла отець Микола.

16:42 25.11.2023

Захід  до Міжнародного дня боротьби проти насильства жінок

Захід до Міжнародного дня боротьби проти насильства жінок

   24.11.2023 року Вознесенським районним  сектором № 1 філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях було проведено захід  «Міжнародний день боротьби проти насильства жінок». З  суб’єктами пробації було проведено відео презентацію на вище вказану тему, під час  даного заходу було  обговорено питання: що таке насильство  та їх види, які є види насильства, так як з ними боротися.

14:44 24.11.2023

Щодо заповнення декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії

Щодо заповнення декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії

Форму декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії (далі – декларація), визначено додатком 2 до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (зі змінами), у якій зазначаються дані про осіб, які входять до складу домогосподарства, а також членів сім’ї осіб із складу домогосподарства незалежно від реєстрації їх місця проживання (фактичного місця проживання).

14:38 24.11.2023

Як працює Програма медичних гарантій – електронний посібник для пацієнтів від НСЗУ

Як працює Програма медичних гарантій – електронний посібник для пацієнтів від НСЗУ

Національна служба здоров’я України презентує Гід по Програмі медичних гарантій для пацієнтів. Його зручно завантажити та завжди мати з собою в телефоні на випадок, якщо доведеться звернутися за медичною допомогою. Посібник доступно розповідає які послуги можна отримати на первинному рівні медичної допомоги: у сімейного лікаря, терапевта або педіатра для дитини. Які аналізи можна зробити безоплатно, а також, які ліки можна отримати безоплатно за програмою “Доступні ліки”.

14:23 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь