A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вознесенський районний сектор № 1 філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областей

Участь пробації в підвищенні правової обізнаності учнів Веселинівської гуманітарної гімназії

   14 грудня для учнів п’ятого та дев’ятого класів Веселинівської гуманітарної гімназії ім. Б.М. Мозолевського співробітником Веселинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївської області проведені лекції з правової обізнаності.

18:14:11 16.12.2020

Безоплатна правова допомога клієнтам пробації

   11 грудня  в приміщенні Веселинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області головним спеціалістом Веселинівського бюро правової допомоги Інною Глушич проведений особистий прийом громадян.

17:19:54 15.12.2020

Безоплатна правова допомога клієнтам пробації

   8 грудня  в приміщенні Веселинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області в рамках співпраці головним спеціалістом Веселинівського бюро правової допомоги Інною Глушич за ініціативою підрозділу пробації проведений особистий прийом громадян для вирішення питання встановлення інвалідності загального захворювання органу зору одному з клієнтів пробації.

11:07:23 09.12.2020

Засідання спостережної комісії

  29 жовтня, у приміщенні Веселинівської районної державної адміністрації, відбулось засідання спостережної комісії в якому прийняли участь представники громадської організації «Веселинівська спілка патріотичних сил», Веселинівської організації інвалідів, Веселинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області, Управління соціального захисту населення Веселинівської РДА, відділення надання соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді, які опинилися в СЖО і потребують сторонньої допомоги, Веселинівського ВП Вознесенського ВП ГУНП в Миколаївській області.

09:02:27 30.10.2020

Досудова пробація

   Суть досудової пробації полягає у підготовці фахівцями на вимогу суду інформації про особливості життя особи, яка обвинувачується у вчиненні злочину.

13:30:50 29.07.2020

Пенітенціарна пробація – повернення в суспільство

   Соціальна адаптація осіб, звільнених від відбування покарання, є одним із важливих напрямів не тільки профілактики вчинення нових злочинів цією категорією осіб, а й профілактики злочинності в цілому.

19:56:20 24.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь