A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Засідання спостережної комісії

Дата: 30.10.2020 09:02
Кількість переглядів: 533

Фото без опису  29 жовтня, у приміщенні Веселинівської районної державної адміністрації, відбулось засідання спостережної комісії в якому прийняли участь представники громадської організації «Веселинівська спілка патріотичних сил», Веселинівської організації інвалідів, Веселинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області, Управління соціального захисту населення Веселинівської РДА, відділення надання соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді, які опинилися в СЖО і потребують сторонньої допомоги, Веселинівського ВП Вознесенського ВП ГУНП в Миколаївській області.

   Були розглянуті питання співпраці між органом пробації та суб’єктів соціального патронажу спрямовані на надання соціальної підтримки    особам, які готуються до звільнення від відбування покарання у виді обмеження волі чи позбавлення волі.

   Начальник Веселинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Рак Р.В. проінформував про результати роботи підрозділу за 10 місяців 2020 року під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк та виніс на обговорення питання щодо пошуку можливостей  забезпечення місцем проживання після звільнення тих осіб, у яких житло знаходиться в непридатному для проживання стані.

За результатами розгляду цього питання комісією було рекомендовано звертатися до органів місцевого самоврядування для розгляду останніми можливості забезпечення вказаних осіб соціальним житлом.

Начальник

Веселинівського районного сектору

філії Державної установи «Центр пробації»

в Миколаївській області

Роман РАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь