A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Безоплатна правова допомога клієнтам пробації

Дата: 09.12.2020 11:07
Кількість переглядів: 546

Фото без опису   8 грудня  в приміщенні Веселинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області в рамках співпраці головним спеціалістом Веселинівського бюро правової допомоги Інною Глушич за ініціативою підрозділу пробації проведений особистий прийом громадян для вирішення питання встановлення інвалідності загального захворювання органу зору одному з клієнтів пробації.

   Працівником бюро правової допомоги роз’яснено, які умови призначення пенсії, її розмір, період на який призначається,  та механізм встановлення групи інвалідності.

    Проведений захід є початком на шляху в отриманні цим громадянином державної допомоги. На цьому шляху працівники пробації здійснюватимуть постійний супровід свого клієнта для допомоги у вирішенні даного питання, адже основним напрямком роботи уповноважених органів з питань пробації є індивідуальне визначення у кожного клієнта пробації факторів, які впливають на вчинення ним повторного злочину та усунення цих факторів.

    Крім того, в рамках виконання Доручення № 43 Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області від 23.11.2020 року, клієнтам пробації роз’яснено питання «Адміністративне затримання» та «Затримання особи у кримінальному провадженні».

   Наступний захід з надання безоплатної правової допомоги спеціалістом Веселинівського бюро відбудеться 11 грудня 2020 року.

Провідний інспектор

філії Державної установи

«Центр пробації»

в Миколаївській області

Юлія ЯРОШИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь