A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Новини Веселинівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Привітали рятівників громади з професійним святом

Привітали рятівників громади з професійним святом

   17 вересня – свято сильних, мужніх і відважних людей, які надійно стоять на сторожі життя й безпеки громадян, захищають природні багатства та матеріальні цінності від проявів стихії і техногенних катастроф. У цей день ми вшановуємо всіх тих, хто ризикуючи власним здоров'ям, а іноді й життям, приходить на допомогу людям, які опинилися у небезпеці.

13:09 16.09.2022

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

З 4 червня 2021 року в Україні запроваджена цільова модель формування та видачі «е-лікарняних», яка передбачає формування електронних листків непрацездатності в Електронному реєстрі листків непрацездатності, який веде Пенсійний фонд України.

13:38 14.09.2022

Екстериторіальний принцип обслуговування громадян: інформація від ПФУ

Екстериторіальний принцип обслуговування громадян: інформація від ПФУ

Заяви про призначення, перерахунок, поновлення пенсії, переведення з одного виду пенсії на інший; заява про припинення перерахування пенсії на поточний рахунок пенсіонера в банку та отримання пенсії за місцем фактичного проживання, продовження виплати пенсії за довіреністю, виплату частин пенсії на непрацездатних членів сім'ї особи, яка перебуває на повному державному утриманні, виплату пенсії за шість місяців наперед у зв'язку з виїздом на постійне місце проживання за кордон, переведення виплати пенсії за новим місцем проживання; заява про працевлаштування (звільнення), початок (припинення) діяльності, пов'язаної з отриманням доходу, що є базою нарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування; заява про виплату недоотриманої пенсії у зв'язку зі смертю пенсіонера подається заявником до територіального органу Пенсійного фонду України (далі - орган, що призначає пенсію) разом з необхідними документами особа може подати до будь-якого сервісного центру обраного головного управління Пенсійного фонду України незалежно від місця проживання особи/перебування на обліку як пенсіонера.

08:48 12.09.2022

Шановні педагоги, учні, батьки!

Шановні педагоги, учні, батьки!

   1 вересня — День знань і старту нового навчального року. 2022-2023 навчальний рік ми розпочинаємо в не найпростіших умовах, проте в цей день бажаємо усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні ваші успіхи, оптимізм, віра в майбутнє!

09:06 01.09.2022

До відома платників податків

До відома платників податків

Відповідно  до змін пп.69.1 п.69 підрозділу 10 Податкового Кодексу відновлюються податкові обов’язки для платників податків, у яких є можливість своєчасно сплачувати податки та збори.

10:18 31.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь