Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

НОВИНИ

Чорнобильська трагедія

В День вшанування пам’яті Чорнобильської трагедії Вознесенський районний сектор № 1 філії Державної установи « Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях разом з неповнолітнім суб’єктомпробації,  провели захід та продемонстрували презентацію до Міжнародного Дня пам’яті Чорнобиля.

08:07:09 27.04.2023

Захід до дня народження великого українського поета - Тараса Шевченка

З нагоди дня народження великого українського поета – Тараса Шевченка, Вознесенським РС №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях був проведений захід з національно-патріотичного виховання із залученням молоді та неповнолітньої осіби, які перебувають на обліку органу пробації 209 років минає з Дня народження поета, але ми мусимо його пам'ятати, він буде завжди жити в наших серцях. У книзі «Кобзар»- основи нашої української духовності, це невичерпна книга, книга навіки. Тарас Григорович Шевченко став символом боротьби багатьох поколінь українців за свободу та незалежність. І сьогодні захищає, надає сили і надихає українців на боротьбу за свободу.

08:27:16 13.03.2023

Участь пробації в підвищенні правової обізнаності учнів

10 грудня начальником Вознесенського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївської області для учнів Веселинівської гуманітарної гімназії м. Б.М. Мозолевського проведені лекції з правової обізнаності.

15:46:14 13.12.2021

Досудова пробація

Одним з напрямків роботи підрозділів пробації є надання до суду інформації, яка характеризує обвинуваченого. Така інформація оформлюється в документ, який називається «Досудова доповідь».

07:59:53 30.04.2021

Безоплатна правова допомога клієнтам пробації

16.03.2021 року, головним спеціалістом Веселинівського бюро правової допомоги Інною Глушич, проведено консультування з правових питань суб’єктів пробації Веселинівського районного сектору філії державної установи  “Центр пробації” в Миколаївській області.  

11:17:43 17.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь