A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Свято усмішок та розваг

Дата: 02.06.2017 13:48
Кількість переглядів: 926

Уже традиційно у перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження людського роду, здійснення мрій і сподівань на краще.

З нагоди свята Веселинівська селищна рада влаштувала для малечі яскраве та феєричне свято усмішок та розваг. На початку заходу перший заступник селищного голови Свердан В.Г. привітала гостей зі святом та побажала веселих канікул.  За перемогу у обласних та районних конкурсах маленьких жителів Веселинівщини було нагороджено грамотами департаменту освіти і науки облдержадміністрації, а також грамотами Веселинівської селищної ради.

Фото без опису

А далі на площу прибув повітряний Паровозик щастя, який повіз дітлахів у справжнє казкове містечко атракціонів, веселощів, конкурсів та подарунків.

Фото без опису

Першою зупинкою потяга був конкурс господинь «Зварю тобі борщику», для матусь та дочок.

Фото без опису  Фото без опису

Після чого маленькі пасажири вирушили на вулицю Малюнку на асфальті, де проявили усю свою фантазію та художні здібності.

Фото без опису   Фото без опису

Також мандрівники побували на таких зупинках-естафетах як: «Матусині помічники», «Літній хокей», «Стрибки в мішку» та багатьох інших.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Радощам дітей не було меж, коли потяг прибув до перону «Шалених боїв водяними кульками», на якому усі бажаючі могли позмагатися у вправності метання водяного снаряду.

Фото без опису     Фото без опису

А далі вирушили до станції «Маленький рятівник», де працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій ознайомили своїх гостей з правилами пожежної безпеки. Діти отримали змогу відчути себе в ролі пожежника, примірявши на себе спеціальну екіпіровку та побувавши за кермом справжнього пожежного автомобіля. Насамкінець рятувальники влаштували для малечі справжнє пінне та водяне шоу.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Останньою зупинкою казкового потяга стала хореографічна вистава «Чарівник Смарагдового міста».

Фото без опису

На кожній зупинці містечка мандрівників зустрічали юні артисти Будинку культури та очікували безліч призів та солодощів.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  

Працівниками Веселинівського Будинку дитячої творчості було організовано стенд «З Україною в серці», на якому маленькі гості свята  могли залишити паперові долоньки з побажаннями для своїх друзів т односельців.

Фото без опису

Також діти із задоволенням стали моделями акварельного бодіарту від Якубенко О.С., керівника гуртка образотворчого мистецтва.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Веселинівською селищною радою було організовано підвіз учнів із смт Токарівка, яким на згадку про свято було вручено подарунки та морозиво.

Не залишились осторонь й інші населені пункти громади, так в селах Зелене, Поріччя, Луб’янка для малечі також відбулись святкові заходи: різноманітні конкурси та вікторини, діти отримали багато призів та подарунків. На площах та стадіонах сіл були розташовані дитячі атракціони та організовано виїзну торгівлю.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь