A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Як Зелене День народження святкувало.

Дата: 27.08.2017 20:32
Кількість переглядів: 846

   У селі Зелене, що на Веселинівщині відсвяткували День села. Гуляли у суботу, 26 серпня.  Багато люду прийшло на святкування Дня народження рідного села і не лише мешканці Зеленого, сюди приїхали й гості із сусідніх сіл, щоб привітати сусідів та порозважатися.

   Чарівні ведучі відкрили святкову програму, вже традиційним внесенням прапора Веселинівської об’єднаної територіальної громади та пригощанням смачним українським короваєм, а далі у світ тепла та музики присутніх занурив чудовий святковий концерт.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

   На свято також завітали гості – голова Веселинівської об’єднаної територіальної громади О.В. Румянцев, його заступник В.Г. Свердан, в.о. старости С.В. Лосик. Гості привітали всіх жителів села зі святом. Селищний голова Олександр Валерійович побажав міцного здоров’я, добробуту, миру злагоди та закликав усіх до взаєморозуміння та взаємодопомоги у досягненні нашої спільно мети – відродження гарного процвітаючого квітучого українського села. До привітань приєдналась і в.о. старости Світлана Василівна, яка також поряд із теплими привітаннями закликала людей до спільної праці в розбудові рідного села.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

   Ну а далі розпочалась концертна програма, яка була веселою та різножанровою. Піснями, віршами, гуморесками та запальними танцями вітали зеленівчан артисти Веселинівського Будинку культури, а також хоровий колектив Михайлівського сільського клубу.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису

   Родзинкою свята було нагородження цінними подарунками жителів села. Першим його отримала найстарша жителька, нею на даний час є надзвичайно добра та працьовита жінка, якій в цьому році виповниться по 96 років. Отримала подарунок і наймолодша жителька села, це маленьке янголятко – дівчинка, яка зявилася на світ 8 сепрня 2017 року.

   Далі отримали подарунки родини, які багато років живуть у парі: у злагоді, у мирі, любові і взаєморозумінні. Родини, які прожили разом зустріли Золоте, Срібне та Сапфірове весілля, виховали діточок, діждалися онуків, правнуків та відсвяткували свої ювілейні весілля.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

     Як зажди відзначили і кращих дітей села, так одна дитина отримала іменний грошовий сертифікат на щомісячну стипендію від Веселинівської селищної ради і двоє діток отримали цінні подарунки за участь та перемоги у шкільних олімпіадах та творчих конкурсах.

Фото без опису   Фото без опису

   По завершенню концертної програми на мешканців та гостей Зеленого чекали масові гуляння та запальні танці на площі біля сільського клубу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь