A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Сходка громадян

Дата: 07.12.2017 13:40
Кількість переглядів: 807

   7 грудня 2017 року в с. Кременівка відбулася зустріч громади з Веселинівським селищним головою Румянцевим О.В. та депутатом четвертого виборчого округу Винокуровим В.І.. Під час зібрання було обговорено найболючіші питання селян, такі як вуличне освітлення, встановлення більшої кількості автобусних зупинок, коригування маршруту шкільного автобусу, допомога у вирішенні питання добросусідства та збільшення до критично-небезпечного рівня популяції вовків поблизу населених пунктів.

   Олександр Валерійович запевнив селян, що автобусні зупинки з часом будуть встановлені у всіх населених пунктах громади, маршрут шкільного автобусу, обов’язково буде від кореговано, якнайкраще та найзручніше для школярів. З питаннями щодо добросусідства було вирішено складати колективні заяви для вирішення спорів в межах чинного законодавства України, координатором даних дій буде Винокуров В.І.. Так само обговорено питання щодо вирішення проблеми популяції диких тварин, які несуть небезпеку життю селян та їх домогосподарств.

   А от проблема вуличного освітлення нажаль залежить не лише від селищної ради, й від ПАТ «Миколаївобленерго» і не матиме вирішення без заміни трансформатора напруги на більш потужний, адже нинішній трансформатор є надто слабким, що призведе до перебоїв у роботі не лише вуличних ліхтарів, а й усієї побутової техніки населення.

    Олександр Валерійович наголосив: «Як тільки ПАТ «Миколаївобленерго» будуть виконані роботи по заміні трансформатору, працівники селищної ради одразу займуться встановленням необхідних освітлювальних приборів».

  Сьогоднішнє зібрання в черговий раз підтвердило, правильність та необхідність таких зустрічей, як інструменту живого вирішення нагальних проблем на селі та підтримки постійної співпраці населення та керівництва громади.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь