Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Веселинівці відзначили День селища

Дата: 17.09.2017 14:25
Кількість переглядів: 1584

   Є на щедрій українській землі невеличке мальовниче селище Веселинове. Чудовий край, частинка нашої держави із славним минулим і не простим сьогоденням. Найціннішими в цьому селищі – є його люди, люди, які 16 вересня відзначали 218 річницю свого Веселинового. Святкування розпочалися від самого ранку, по вулиці Київській, поряд з «Новим ринком» відбулася виставки птахів, кролів та птиці.

   Далі на спортсменів, любителів футболу та шахів на стадіоні «Колос» чекав великий спортивний турнір, в якому прийняли участь 8 футбольних команд.

   За результатам змагань 1 місце посіла команда "Патріот" (Веселинівський РВК), 2 місце Веселинівський РЕМ, 3 місце команда с. Ставки, 4 місце команда с. Миколаївка, 5 місце Веселинівське МТС, 6 місце команда с. Новосвітлівка, 7 місце команда МНС (пожежники смт Веселинове), 8 місце команда с. Широколанівка.

   Кращим голкіпером турніру визнано Ковальчука Олександра (с. Новосвітлівка), кращим захисником Юсипенка Сергія (МНС), кращим бомбардиром Бардадима Ігора ("Патріот"), а кращим гравцем Репака Дмитра (с. Ставки)

Фото без опису  Фото без опису  

   За результатами шахового турніру, серед юніорів кращими стали Шевчик Владислав та Лахманов Даніїл, а серед дорослих: 1 місце посів Панчак Микола (с. Катеринка), 2 місце Федюк Віктор (с. Широколанівка), 3 місце Панчак Юрій (с. Катеринка), 4 місце Рак Роман (смт Веселинове).

    Після завершення змагань спортсменів та вболівальників пригощали, вже традиційною, козацькою кашею.

  Надвечір веселинівців та гостей селища покликав до себе на святковий концерт Веселинівський Будинок культури. Організатори, гості та учасники дійства створили чудову атмосферу, яка нагадувала довгоочікувану зустріч великої дружньої родини.

Фото без опису

   Після офіційної частини внесення Прапора Веселинівської об’єднаної територіальної громади та пригощання запашним українським короваєм, всіх жителів селища зі святом привітав Веселинівський селищний голова Румянцев О.В., який у своєму виступі зазначив, що День селища – це не просто свято, це день єднання, день, який пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє і саме від нас залежить наше сьогодення та майбутнє наших дітей.

   Фото без опису  Фото без опису  

   Ще багато добрих щирих слів вдячності було сказано на адресу веселинівців від гостей свята, одним із яких був перший заступник голови Миколаївської обласної ради – Кухта І.В., який вітав усіх веселинівців зі святом та виконав важливу місію нагородження селищного голови Румянцева О.В. почесною грамотою Миколаївської обласної ради.

Фото без опису   Фото без опису

  Цього дня згадали  історію селища, вшанували місцевих ювілярів, найстарших та наймолодших жителів селища, звання Почесний громадянин селища 2017 року присвоєно вчителю французької мови, людині з великої літери – Пруднік Л.О.. Також цінними подарунками від селищної ради та теплими вітальними словами відзначили сімейні пари, які цього року святкували смарагдове, золоте, срібне та зелене весілля.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

   За традицією не оминули увагою і найрозумніших дітей селища, 7 учнів отримали грошові сертифікати на щомісячну стипендію від селищної ради. А найактивніших учасників та переможців шкільних предметних олімпіад та їх наставницю Павлюк І.В. відзначили подарунками від селищної ради.

Фото без опису  Фото без опису  

   Також подарунки та вітання отримали й вихованці Будинку дитячої творчості, учасники гуртка ліплення «Пластилінова ворона», які гідно представили наше селище на  Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина родина», посіли перші місця у номінації «Декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво» та отримали почесне звання «Зразковий художній колектив». Також словами вдячності та подарунком відзначили керівника гуртка Майстренко Н.В., яка понад 25 років віддала дітям та їх творчому розвитку.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

  Спортсменом року став вихованець Веселинівської  дитячо-юнацької спортивної школи Самсонов Давид – бронзовий призер Чемпіонату Європи з греко-римської боротьби серед молодших юнаків, гордість не лише нашого селища, а всієї України. Крім Давида, слова вдячності, глибокої шани, подяки та подарунки від селищної ради отримали також тренер Дитячо-юнацької спортивної шкли з греко-римської боротьби Зайченко І.К. та мама Давида Чаленко Наталія.

Фото без опису  Фото без опису

   Концертну програму до Дня селища підготував колектив художньої самодіяльності Будинку культури Веселинівської селищної ради.

   Незабутні, яскраві концертні номери веселинівцям подарували гості свята – ВІА «Промінь», Братського Будинку культури, які не лише прийняли участь в урочистій частині заходу, а й представили чудову розважальну програму на площі селища під час масових гулянь, які відбулися біля Будинку культури по завершенню урочистостей в концертній залі.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь