Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

До відома жителів Веселинівської селищної ради

Дата: 09.07.2024 11:53
Кількість переглядів: 336

Враховуючи значні пошкодження енергетичної інфраструктури України після масованих російських атак, у зв’язку з введенням графіків погодинного відключення електроенергії на території України, в тому числі і в Миколаївській області, виникненням дефіциту потужності в об’єднаній енергетичній системі України, з метою раціонального використання електроенергії, підвищення стійкості об’єднаної  енергетичної системи України, територіальної громади, об’єктів критичної інфраструктури, зменшення навантаження на національну енергомережу, раціонального використання питної води селищним головою видано розпорядження від 11 червня 2024 року № 107-р  щодо:  заборони поливу  дворових і прибудинкових  територій та зелених насаджень із комунальної водопровідної мережі (централізованого водопостачання) на території Веселинівської селищної ради;  заборони улаштування тимчасових водопровідних мереж без встановлення приладу обліку води; створення  робочої групи щодо виявлення фактів поливу дворових і прибудинкових територій та зелених насаджень із комунальної водопровідної мережі на території селища Веселинове.

А також рекомендує населенню,  у разі відключення електроенергії, водопостачання: зробити запас питної води на 2-3 доби;; зробити запас технічної води. Зберігати воду у закритих ємностях (рекомендовано позначити воду бірками: “Для пиття”, “Для технічних потреб”); кип'ятити воду для пиття та приготування їжі (кип'ятіння є ефективним методом знезараження води); та зберігати знежаражену воду не більше доби.

Сподіваємось на ваше розуміння

                                                                                                                                                 Селищна рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь