Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

З Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2024 09:39
Кількість переглядів: 135

Сьогодні – День українського добровольця. День чоловіків і жінок, чиє життя і чия посвята Україні визначають нашу долю. Феномен добровольства здавна притаманний українцям. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися ті, хто добровільно йшли на боротьбу зі злом і несправедливістю, захищаючи нашу Батьківщину. Славні козаки, борці за державність і повстанці ХХ століття та інші – українці мають цілі покоління славних звитяжців, що змагалися за волю й незалежність.

   Сьогодні ми вшановуємо патріотів сучасної України, які за покликом серця, усвідомлюючи свій громадянський обов’язок і відповідальність за майбутнє держави, не чекаючи офіційного оголошення мобілізації, стали на захист незалежності України, в цей день ми згадуємо і всіх воїнів, які ціною життя берегли сьогодення і майбутнє України протягом всієї її історії.

Нині, в час повномасштабної війни з російським агресором, добровольцем став весь український народ. Унікальна самоорганізація, єдність, жертовність, героїзм і любов до ближніх, які виявили українці під час цієї війни, вразили весь світ. Мільйони – від малої дитини до поважного старця – з власної волі, добровільно, допомагають чим можуть у цій боротьбі зі злом.

У цей святковий день бажаю добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Нехай це свято відважних українських патріотів завжди буде мирним і радісним!

Слава Україні! Героям слава!

      Веселинівський селищний голова                                 Олександр РУМЯНЦЕВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь