Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

З Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2024 09:39
Кількість переглядів: 150

Сьогодні – День українського добровольця. День чоловіків і жінок, чиє життя і чия посвята Україні визначають нашу долю. Феномен добровольства здавна притаманний українцям. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися ті, хто добровільно йшли на боротьбу зі злом і несправедливістю, захищаючи нашу Батьківщину. Славні козаки, борці за державність і повстанці ХХ століття та інші – українці мають цілі покоління славних звитяжців, що змагалися за волю й незалежність.

   Сьогодні ми вшановуємо патріотів сучасної України, які за покликом серця, усвідомлюючи свій громадянський обов’язок і відповідальність за майбутнє держави, не чекаючи офіційного оголошення мобілізації, стали на захист незалежності України, в цей день ми згадуємо і всіх воїнів, які ціною життя берегли сьогодення і майбутнє України протягом всієї її історії.

Нині, в час повномасштабної війни з російським агресором, добровольцем став весь український народ. Унікальна самоорганізація, єдність, жертовність, героїзм і любов до ближніх, які виявили українці під час цієї війни, вразили весь світ. Мільйони – від малої дитини до поважного старця – з власної волі, добровільно, допомагають чим можуть у цій боротьбі зі злом.

У цей святковий день бажаю добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Нехай це свято відважних українських патріотів завжди буде мирним і радісним!

Слава Україні! Героям слава!

      Веселинівський селищний голова                                 Олександр РУМЯНЦЕВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь