Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Звернення до жителів громади з нагоди другої річниці широкомасштабного вторгнення рф в Україну

Дата: 23.02.2024 15:31
Кількість переглядів: 78

Шановні  жителі Веселинівської громади!

Цьогоріч 24 лютого виповнюється  731  доба  відтоді, як росія атакувала нашу українську землю. Ворожий напад о 5:00 ранку став кульмінацією тієї  загарбницької війни,  яку розпочато  проти нашої держави ще 10 років тому. Наші захисники мужньо тримають оборону і дають гідну відсіч ворогу. Прикро та невимовно боляче, що частина території України  зараз ще перебуває в окупації.

Сьогодні страшно усвідомлювати, що сусід став агресором,  убивцею-терористом. І ми, як завжди, з часів Київської Русі, об«єднавшись, вкотре доводимо,  що український народ нескорений, нездоланний, а подвиги дідів-прадідів стануть спільною перемогою їхніх онуків – воїнів світла. Тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників і твердо віримо у нашу перемогу.

Уже два роки поспіль  український народ  зустрічає чергову  річницю визволення від нацистських окупантів із зброєю в руках, сумом та болем в серці кожного з нас, але із непохитною вірою в перемогу. В перемогу над новим ворогом – російською федерацією, в перемогу світла над темрявою, добра над злом, любові над ненавистю.  Вшановуємо героїчний подвиг  і жертовність українського народу,  наших захисників  у  цій клятій  війні.  

Багатьом нашим землякам, жителям Веселинівщини,  як багато десятиліть тому, знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності, від посягань огидного ворога.

Вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив і робить наразі свій внесок у перемогу в цій страшній війні. Згадуємо всіх, чиє життя вона забрала.  Дякуємо тим, хто в тилу самовідданою працею наближає розгром ворога та допомагає нашим ЗСУ. Ця  сторінка  історії  рідного  краю  ніколи не зітреться  в  нашій пам’яті.

Слава і низький уклін усім, хто виборює  свободу,  незалежність  України сьогодні!   Слава нашим захисникам та захисницям, які увійдуть в світову історію як   непохитні, нескорені, безстрашні, найсильніші воїни на землі!  

Миру, добра, стійкості та міцності духу нам,  надії, непохитної віри в перемогу України!  

Вічна і світла пам’ять загиблим!  Слава Україні!  Героям слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь