Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Національний конкурс «Благодійна Україна – 2023» - «Благодійність на захисті України»

Дата: 06.02.2024 09:35
Кількість переглядів: 94

Конкурс «Благодійна Україна» – це діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних та волонтерських ініціатив в українському суспільному просторі.

У листопаді 2023 року оголошено старт нового етапу 17-го Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2023» – «Благодійність на захисті України».

У конкурсі можуть брати участь юридичні та фізичні особи: бізнесові структури, благодійні та громадські фонди та організації, волонтери, громадські діячі та благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у Конкурсі «Благодійна Україна – 2023» – «Благодійність на захисті України» – 30 квітня 2024 року.

Додаткову інформацію про Конкурс можна отримати на його офіційному сайті: www.blagoukraine.org  або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України – Оксана Лобко, електронна пошта: konkurs@blagoukraine.org. Фейсбук-сторінка конкурсу «Благодійна Україна» - https://www.facebook.com/BlagodijnaUkrain 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь