Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Добра, світла пам’ять про загиблого воїна-земляка назавжди залишиться в наших серцях

Дата: 11.12.2023 09:12
Кількість переглядів: 85

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна. Вже вісім років наша країна втрачає кращих своїх синів, які захищають нас у війні з російською федерацією та її найманцями. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми з вами могли жити.

На жаль сьогодні наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі… Велике горе об’єднало всіх людей, які зібралися в селі Михайлівка, Зеленівського старостинського округу, щоб провести в останній путь свого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України, солдата ЮРЧЕНКА Олександра, 1989 р.н.

31 січня 2023 року Олександр був призваний другим відділом Вознесенського РТЦК та СП на військову службу по мобілізації.

28 листопада цього року ворог здійснив підступний обстріл населеного пункту Терни, що на Донеччині. Виконуючи бойове завдання щодо захисту Незалежності України, під час мінометного обстрілу загинув наш земляк, захисник Олександр ЮРЧЕНКО.

Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України, як воїна – Героя.

 9 грудня 2023 року  провести в останню путь прийшли рідні, близькі та друзі, бойові побратими, а також небайдужі жителі нашої громади... Пам'ять про нашого Героя навіки у наших серцях.

Світла тобі пам'ять,Олександре!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь