Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шановні хлібороби!

Дата: 17.11.2023 14:13
Кількість переглядів: 79

Від імені виконавчого комітету Веселинівської селищної ради  щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято людей, які не покладаючи рук, працюють у полі, чесною самовідданою працею творять найдорожче – хліб. Тих, хто взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, примножувати її славу і добробут.

Повномасштабна війна стала справжнім випробуванням для українських аграріїв. Вторгнення росії спричинило руйнування налагоджених роками процесів, логістичних ланцюгів. Багато посівних територій було заміновано, до частини немає доступу, знищено техніку та склади. Утім хоробрість українських хліборобів не має меж, і попри жахіття війни, вони дають старт посівній, продовжують працювати, підтримувати економіку країни, допомагати військовим та мирним мешканцям.  За ними спостерігає весь світ. Адже Україна – одна із найбільших постачальників пшениці, ячменю, кукурудзи та олії.  Без українських зернових світ чекає велика криза. Тому тримаючи мужньо та віддано свій фронт, аграрії гарантують майбутню продовольчу безпеку України та світу.

Дякуємо Вам за сміливість та відданість справі. Бажаємо міцного здоров’я і людського щастя Вам і Вашим родинам, радості та успіхів у всьому.

Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі панує добро та злагода! Добрих Вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

Виконавчий комітет

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь