A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Поповнення комунального господарства Веселинівської об’єднаної територіальної громади

Дата: 13.12.2017 17:08
Кількість переглядів: 810

   У статті узагальнено інформацію про нещодавно

придбану техніку та уточнено інформацію

щодо джерел фінансування даного проекту.

Минулий тиждень став тижнем поповнення комунального господарства Веселинівської об’єднаної територіальної громади. В ніч на 7 грудня 2017 року на територію Веселинівської ОТГ прибув потужний комунальний помічник – новенький автогрейдер BGD-140 призначений для виконання великих обсягів землерийних і профільних робіт, при будівництві та утриманні доріг. Грейдер укомплектовано двигуном 110 кВт і механічною трансмісією. Для даного транспорту є великий набір змінного робочого обладнання (поворотний бульдозерний відвал, бічний грейдерний відвал, розпушувач заднього розташування). Його вартість складає 2 574 770 грн., з яких  160 270 грн. – кошти місцевого бюджету та 2 414 500 грн. – кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади.

    А 8 грудня до Веселинівської громади прибули трактор Беларус-82.1з додатковим обладнанням (фреза дорожня барабанна) та трактор Беларус-622, вартість даних транспортних засобів складає 1 344 900 грн. – дана сума включає лише кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади. Додатково за кошти даної субвенції придбано також косарку укосів каналів К-78М, вартістю 198  950 грн.

   Тож відтепер можливості комунального господарства Веселинівської селищної ради значно розширились в плані виконання технологічних функцій по утриманню доріг громади у належному стані. З’явилась можливість із значно меншими економічними затратами, більш якісно та оперативно проводити роботи по відновленню дорожнього покриття, підтримці в належному експлуатаційному стані доріг без твердого покриття, проведення підсипки та грейдерування всіх ґрунтових доріг, а також підтримання чистоти узбіч, шляхом вчасних обкосів на автошляхах сіл та селищ громади. 

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь