A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Реалізований мільйон Колосівської ЗОШ

Дата: 16.12.2017 17:01
Кількість переглядів: 830

   На початку даної статті нагадаємо, що цього року стартував щорічний Обласний конкурс Департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації на кращий опорний навчальний заклад. Конкурс проводився з метою виявлення та підтримки творчо працюючих педагогічних колективів та їх керівників, а також поширення здобутків щодо покращення навчального процесу в сільській місцевості. Призовий фонд конкурсу складав 1млн грн. кожній школі-переможцю.

   Після огляду кращих проектів опорних шкіл, однією з трьох призерів стала Колосівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Веселинівської селищної ради Миколаївської області, яка також отримала переможний мільйон гривень на покращення матеріально-технічної бази навчальних кабінетів, спортивної зали, бібліотеки та створення кабінету медичної сестри.

   На сьогодні дані кошти вже було реалізовано в повному обсязі, що безперечно помітно під час екскурсії шкільними кабінетами, де вже виблискують новенькі парти та чудова навчальна наочність.

   Повністю оновлено обладнання кабінетів біології та фізики, куди окрім нових меблів придбано два інтерактивні комплекси, кожен з яких складається з дошки, проектора та ноутбуку. З’явився новий сучасних комплект мікроскопів, до якого входять усі необхідні для навчання мікропрепарати, а також 10 учнівських та 1 учительський мікроскоп.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

  Гордістю навчального закладу став новий комплект обладнання початкової школи за новим державним стандартом, який включає в себе: математичну, філологічну та природничу складові. Математичний та філологічний блоки  наповнені приладами, моделями, фігурами, годинниками, таблицями, та іншим роздатковим матеріалом. Природнича ж складова має мікроскопи для початкової школи, лабораторне приладдя, глобуси, вимірювальні прилади, фабрику друку та інші учнівські матеріали.

   Ще однією частиною реалізованого мільону стало відкриття нового, повністю укомплектованого кабінету медичної сестри, який до цього часу взагалі був відсутнім в навчальному закладі.

Фото без опису   Фото без опису

   З-поміж іншого закуплено інвентар для спортивної зали: шафи для одягу, щити баскетбольні, гімнастичні лави, гімнастичний кінь, гімнастичні містки та інший спортивний інвентар.

   Придбано обладнання для бібліотеки, а це стелажі, полиці, виставкові прилади, стенди багато та ін.

Фото без опису   Фото без опису

   Тож від тепер навчальний процес Колосівської ЗОШ І-ІІІ ст. став більш насиченим та захоплюючим, що неодмінно сприятиме підготовці конкурентоспроможного випускника сучасної школи в нашому невпинно прогресуючому суспільстві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь