Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Взаємодія з Центром зайнятості

Дата: 28.08.2023 13:05
Кількість переглядів: 92

     Часто відсутність постійного місця роботи та офіційних джерел доходів, які необхідні для задоволення життєвих потреб людини, є причиною протиправної поведінки. Тому надання інформаційних послуг є необхідним у профілактиці вчинення правопорушень.

      25.08.2023 року у приміщенні Веселинівського відділу Вознесенської філії Миколаївського центру зайнятості населення відбулася робоча зустріч провідного інспектора Вознесенського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Юлією Ярошик та начальником Веселинівського відділу Вознесенської філії Миколаївського центру зайнятості населення – Світланою Рябоконь.

       Метою зустрічі було налагодження та організація співпраці, координація спільної діяльності стосовно можливостей працевлаштування суб'єктів пробації, які перебувають на обліку Вознесенського районного сектору №1, надання їм статусу безробітного та працевлаштування осіб, звільнених з місць обмеження або позбавлення волі.

       У ході зустрічі обговорені нагальні питання, які виникають під час взаємодії, та визначені основні напрямки подальшої співпраці. 

        Діяльність служби зайнятості та Центру пробації спрямована на сприяння працевлаштуванню та соціальну підтримку засуджених осіб, що є суттєвим кроком для повернення їх до повноцінного трудового життя і попередження нових правопорушень. 

 Плідна співпраця з оргінізаціями - партнерами допомагає клієнтам пробації у вирішенні їхніх проблем.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь