Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

МІСЯЧНИК ПО БОРОТЬБІ З АМБРОЗІЄЮ ПОЛИНОЛИСТОЮ

Дата: 26.07.2023 13:22
Кількість переглядів: 617

   Управління фітосанітарної безпеки доводить до вагого відом, що в серпні  2023 року оголошується місячник по боротьбі із амброзією полинолистою.

   Амброзія полинолиста є надзвичайно небезпечним карантинним бур’яном, який добре  росте на узбіччях доріг, по берегах рік и ставків, на пустирях та інших необроблювальних землях, на вулицях і садибах населених пунктів, а також засмічує усі польові культури, виноградники, пасовища та інше.    Взагалі то, наявність амброзії ,говорить про байдужість і безгосподарність людей, лише добрий господар не дозволить такому злісному буряну  рости на його землях, присадибних ділянках, полях, тощо.

   Тому звертаємося, просимо керівників сільгосппідприємств, не байдужу  громаду  на територіях сіл, дитсадків, шкіл та інших закладів, установ, організацій всіх форм власності, власників індивідуальних будівель вжити невідкладних  заходів, щодо недопущення розповсюдження  і знищення  карантинного бур’яну.

   Не  будьте  люди  байдужими,  до  питання  знищення  карантинних  бурянів  наявних  на  території  селищної ради. Адже,  лише  тільки  з  небайдужою  громадою,  ми зможемо  знищити   карантинний  бурян – амброзію  полинолисту та ін. 

   Якщо  ви  є  свідком  наявності  нескошених  осередків карантинних    бур’янів, то повідомляйте,будь ласка,  управління фітосанітаної безпеки (адмін. будівля Веселинівської селищної ради ІІ поверх), тел. 0979165200.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь