A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Оголошення про проведення конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Веселинівської селищної ради

Дата: 01.03.2023 13:59
Кількість переглядів: 886

1.Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу.

Виконавчий комітет Веселинівської селищної ради, 57001, Миколаївська область, смт Веселинове, вул. Мозолевського, 14.

2. Підстава для проведення конкурсу.

Рішення виконавчого комітету Веселинівської селищної ради від 28 лютого 2023 року січня № 43 „Про конкурс з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Веселинівськоїселищної ради“. 

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів.

Виконавчий комітет Веселинівської селищної ради, смт Веселинове, вул. Мозолевського, 14, тел. (05163)2-12-53, 4 квітня 2023 року о 10-00.

Відповідальний за проведення конкурсу: начальник відділу розвитку інфраструктури, ЖКГ, благоустрою, інвестицій, цивільного захисту та цифровізації  ЩЕРБИНА Н. (0674150304)

4. Кваліфікаційні вимоги до учасників.

Наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг;

Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;

Наявність договору  з селищною радою щодо  розміщення побутових відходів.

5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: розміри та межі певної території населеного пункту та перелік розміщених у зазначених межах об’єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об’єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження.

Послуги з вивезення побутових відходів повинні надаватися  в смт Веселинове, на території Веселинівської селищної ради населенню, бюджетним установам, підприємствам та іншим споживачам.  Площа смт  Веселинове 81 тис. м кв., населення становить 6238 осіб. Загальна площа ОТГ 906,7 тис. кв.м., кількість  населення становить  17 667тис. осіб.

6. Характеристика об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення.

На території розміщено  близько 8000 домогосподарств, 78 багатоквартирних будинків. На території громади працюють суб’єкти господарювання різних форм власності: 68 закладів бюджетної сфери, 57 підприємств, 420 ФОП.

Основними напрямками господарської діяльності підприємців є: торгівля продовольчими та непродовольчими товарами, виконання робіт, надання послуг, виробництво будівельних матеріалів та конструкцій, виробів з дерева, харчових продуктів.

Середня відстань від місць збирання побутових відходів до сміттєзвалища ТПВ, розташованого на автошляху Одеса-Вознесенськ-Новий Буг, - 5 км.

7. Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами.

Місцем видалення твердих відходів, що використовується під накопичення побутових відходів є:

- смт Веселинове, площею 3,4 га та знаходиться на відстані 1,7 км від селища.

8. Перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників   встановленим кваліфікаційним вимогам.

- статут або інший установчий документ зі змінами;

- балансовий звіт бухгалтерського обліку суб’єкта господарювання за останній звітний період;

- інформація повноважних органів про відсутність порушених справ про банкрутство (у тому числі ліквідацію) або лист підписаний керівником учасника та скріплений печаткою, в якому гарантується відсутність порушених справ;

- довідки відповідних органів державної податкової служби про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов'язаннями;

- документи, що містять інформацію про технічний потенціал суб’єкта господарювання (кількість транспортних засобів, які перебувають на балансі суб’єкта господарювання або залучаються для проведення робіт);

- технічні паспорти на транспортні засоби, які залучаються для надання послуг з вивезення побутових відходів та довідки проходження ними технічного огляду;

- довідки - характеристики транспортних засобів, які залучаються для надання послуг з вивезення побутових відходів: тип, вантажопідйомність, наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення побутових відходів, реєстраційний номер, найменування організації, якій належать транспортні засоби, номер телефону керівника такої організації;

- довідки про проходження водіями медичного огляду;

- інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення побутових відходів належного рівня якості.

 9. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.

Способи: Конкурсні пропозиції подаються Учасником особисто або надсилаються поштою Комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження Організатора та Учасника, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Місце: 57001, вул. Мозолевського, 14, Вознесенського району Миколаївської області, 57001.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:  30 березня 2023року до 15-00 години.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

 

Виконавчий комітет Веселинівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь