Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Привітання з Днем Святого Миколая

Дата: 19.12.2022 08:11
Кількість переглядів: 822

Це світле, добре, багатолюдне й веселе свято Дня Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє.

Із завмиранням сердець на Святого Миколая чекають діти, бо переконані, що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки та любов Покровителя. Для дітей це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми. А ще в цей день діти звикли отримувати найкращі для них подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя.

Щиро вітаю усіх жителів Веселинівської громади, а передусім, її найкращих представників – дітей з Днем Святого Миколая! Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

Всім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Микола хай освятить Вас і благословить на добрі справи. Хай у Ваших найкращих починаннях і добрих справах постійно відчувається любов та опіка Святого Миколая, а задуми і мрії здійснюються.

Веселинівський селищний голова  Олександр РУМЯНЦЕВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь