A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселинівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Життя, подароване людям: веселинівщина провела в останню путь керівника ВАТ "Веселинівський завод СЗМ", заслуженого працівника переробної промисловості Чухлєба Володимира Семеновича

Дата: 31.10.2022 18:40
Кількість переглядів: 537

   Чухлєб Володимир Семенович народився 26 серпня 1954 року в смт Веселинове. Закінчив Одеську національну академію харчових технологій. Свій трудовий шлях розпочав з перших днів роботи Веселинівського маслозаводу у 1971 році, який і очолив з 1990 року. Сьогодні це знана торгова марка «Веселинка», яка користується попитом в Україні та країнах далекого зарубіжжя.

   Умілий організатор, принциповий керівник, вимогливий до себе та підлеглих. Завдяки його зусиллям було не лише збережено одне з провідних підприємств нашої громади, а й виведено його на новий рівень рентабельності та конкурентноспроможності.

   За визначні досягнення Володимир Семенович був нагороджений трудовою відзнакою – орденом «Знак пошани», пам’ятним знаком «Лідер харчової переробної промисловості України». Міжнародним економічним рейтингом «Ліга кращих» він нагороджений орденом «Почесний Хрест». За професіоналізм та наполегливу і самовіддану працю у 2010 році Володимиру Семеновичу вручено сертифікат «Керівник року України», а ПАТ «Веселинівський завод СЗМ», яке очолював Чухлєб В.С. – «Підприємство року». У 2011 присвоєно почесне звання «Заслужений працівник переробної промисловості України».

   Передчасна смерть засмутила  нашу громаду, велику сім’ю харчовиків, рідних, друзів, підлеглих. Сьогодні ми попрощалися з чоловіком, який золотими літерами вкарбував своє ім’я в історію селища. Відомо, що людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Володимира Семеновича вічно житиме у серцях веселинівців.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь